Calgary Flamesin ja Dallas Starsin välillä kipinöi heti – kovasta niitistä lähti käyntiin päähänlyöntikilpailut

Calgary Flames vs Dallas Stars

Calgary Flamesin ja Dallas Starsin välisen ottelusarjan avausottelussa nähtiin kiihkeitä hetkiä, kun kova taklaus käynnisti nujakan.

Calgary Flamesin ja Dallas Starsin välinen ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausottelussa saatiin heti kiukaat kuumiksi, kun ottelun avauserän aikana jaettiin 50 jäähyminuuttia.

Näistä 40 pantiin täytäntöön heti, kun ensimmäinen erä oli päättynyt. Kaukalossa käynnistyi joukkorähinä, kun Calgaryn Matthew Tkachuk ajoi Dallas-pakin tylysti katolleen. Tämän jälkeen Dallasin Michael Raffl kampitti Tkachukin, josta tämä suivaantui ja hanskat putosivat. Tappelu vei Raffl melko selvästi.

Mainos alkaa:

Valtaosa jäähyminuuteista kuitenkin tuomittiin hetkeä myöhemmin alkaneesta toisesta tappelusta. Tällä kertaa päähänlyöntikilpailun ottivat Dallasin John Klingberg ja Calgaryn Rasmus Andersson. Vaikka jälkimmäinen tappelu ei ollut läheskään niin kipakka kuin ensimmäinen, niin tuomaristo ei sitä arvostanut lainkaan, vaan molemmat pukarit passitettiin 5+10 minuutin rangaistuksilla ulos pelistä.

Itse ottelu päättyi Calgaryn 1-0 voittoon.

Calgary Flames ja Dallas Stars pistivät nyrkkihippasiksi playoff-avauksessaan:

Katso myös: Artturi Lehkonen sinetöi avauserän ryöpytyksen – Colorado jyräsi Nashvillen murskalukemin


Joukkueet: ,