Uskomatonta urheiluhenkeä – Cale Makar pyysi tuomaria perumaan vastustajalle puhalletun jäähyn

Cale Makar Colorado Avalanche

Colorado Avalanchen Cale Makar osoitti mahtavaa urheiluhenkeä, kun hän pyysi tuomaria perumaan vastustajalle puhalletun jäähyn.

Colorado Avalanchen ja New York Islandersin välinen NHL-ottelu oli varsin poikkeuksellinen, sillä peli päättyi kotijoukkue Avalanchen 1-0-voittoon vasta rankkarikisan jälkeen.

Ottelun avauserän viimeisellä minuutilla nähtiin myös poikkeuksellisen suoraselkäinen urheiluhengen osoitus, kun Avalanchen Cale Makarilta lähti jalat alta kesken kuljetuksen.

Mainos alkaa:

Islandersin Mat Barzal ajoi häntä takaa ja ehti vetää pienen koukun Makarin käteen juuri ennen, kuin Makarilta lähti jalat alta. Tilannetta takaa päin seurannut tuomari luuli, että Barzal aiheutti kaatumisen, joten hän nosti kätensä pystyyn ja oli puhaltamassa jäähyä Barzalille.

Makar huomasi tämän heti jäästä noustuaan ja alkoi viittilöidä tuomarin suuntaan, jotta tämä peruisi tuomionsa, koska Barzalilla ei ollut mitään vaikutusta kaatumiseen.

Makarin vetoomus meni läpi ja Barzalin jäähy peruttiin. Vaikka Makar toimi upealla tavalla, hän tuli jostain syystä pelin jälkeen katumapäälle.

– Tuomari, joka puhalsi jäähyn, ei ollut keskialueella eikä hänellä ollut hyvää kulmaa tilanteeseen. Luulen, että tuntisin vähemmän syyllisyyttä, jos en olisi sanonut mitään kuin että olisin sanonut. Pyydän anteeksi joukkuekavereiltani. En aio tehdä näin enää toiste, Makar kommentoi.

Cale Makar pyytää tuomaria perumaan vastustajalle puhalletun jäähyn:

Katso myös: Matias Maccelli nautti huippuluokan tarjoilusta – karkasi maalintekoon todellisesta herkkuavauksesta


Pelaajat:
Joukkueet: