Video: Cale Makar mokasi karulla tavalla – Dallas kuittasi voittomaalin

Cale Makar Colorado Avalanche NHL / Pallomeri.net

Colorado Avalanchen tähtipuolustaja Cale Makar mokasi todella pahalla tavalla NHL:n pudotuspelien neljännessä ottelussa Dallas Starsia vastaan.

Colorado oli kovassa paikassa jälleen sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä, sillä joukkue oli viime pelin voitosta huolimatta häviöllä sarjaa voitoin 2-1.

Neljännen ottelun avauserä toi lisää kylmä vettä niskaan, sillä Dallas karkasi 3-0-johtoon. Colorado kiri maalin päähän toisen erän aikana, mutta ero kasvoi jälleen päätöserässä, kun ensiksi maalinteossa onnistui Roope Hintz.

Vain hetki tästä, niin Denis Guryanov pääsi nautiskelemaan helpolla tavalla kiekon verkon perukoille. Venäläisen osuman voi ottaa piikkiinsä Colorado-puolustaja Makar, joka hölmöili kiekon nololla tavalla maalin eteen, mistä Guryanov oli aivan yksinään.

Dallas voitti lopulta ottelun numeroin 5-4, joten Guryanovin tekemä 5-2-maali jäi kamppailun voittomaaliksi. Samalla Dallasin jatkopaikka on enää yhden voiton päässä, joten Coloradolla ei ole enää yhteenkään tappioon varaa.

Cale Makar mokasi karmealla tavalla

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!


Pelaajat:
Joukkueet: