Video: Nolo missaus Brasiliassa cup-finaalin pilkkukisassa – Caique yritti psyykata veskaria ja mokasi surkeasti

Video: Nolo missaus Brasiliassa cup-finaalin pilkkukisassa – Caique yritti psyykata veskaria ja mokasi surkeasti

Paysandu ja Cuiaba Esporte kohtasivat Copa Verden finaalissa. Ratkaisu venyi rangaistuspotkukisaan, jossa näyttävimmän mokan teki Paysandun Caique.

Brasilian pohjoisten ja keskilännen osavaltioiden cupin, eli Copa Verden finaalista muodostui todella dramaattinen taisto, joka ratkesi pisimmällä mahdollisella kaavalla. Paysandulla oli etu toiseen osaotteluun lähdettäessä joukkueen voitettua ensimmäisen osan maalein 1-0.

Etu pitikin aivan peliajan lopulle, mutta yliajan viidennellä minuutilla Cuiaba Esporte tasoitti otteluparin vapaapotkutilanteesta. Ratkaisu venyi aina rangaistuspotkukilpailuun asti.

Paysandulla oli jälleen etu käsissään, kun Cuiaba missasi ensimmäisen rankkarinsa. Paysandu-puolustaja Caiquelle avautui mahdollisuus olla suuri sankari ja hän päätti varmistaa sankaruutensa ampumalla rankkarin, joka vaati hieman laatikon ulkopuolista ajattelua.

Caique näet yritti psyykata vastustajan maalivahtia ja käveli uhkaavasti sekä piinaavaan hitaasti pallon vierelle. Maalivahti ei kuitenkaan reagoinut vaan odotti maltilla lopullista ratkaisua. Caiquen seuraava siirto oli ponkaista askel taaksepäin ja ladata pallo takakulmaan.

Tästä kuitenkin vain puolet toteutui, sillä hän ampui pallon puolisen metriä takatolpasta ohi. Seuraavalla kierroksella Paysandun pelaaja epäonnistui jällleen, Cuiaba käytti paikkansa ja juhli cup-mestaruutta.

Caique missaa pilkun cup-finaalissa:

Tsekkaa myös: Uefa listasi Suomen parhaimmat pelaajat – Paulus Arajuuri sai kovimmat pisteet

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut