Fluminensen Caio Paulista pisti viihdyttäen – osoitti ensin huikeaa taituruutta ja mokasi nolosti heti perään

Fluminese Caio Paulista - Pallomeri.net

Brasialian Serie A:ssa koettiin hyvin koominen hetki, kun Fluminensen Caio Paulista tumpeloi koomisesti osoitettuaan ensin huikeaa taitoa.

Sao Paulo ja Fluminense pelasivat tasan lukemin 2-2 Brasilian Serie A:n myöhään sunnuntai-iltana Suomen aikaa pelatulla kierroksella, mutta vaikka itse ottelu päättyi tasan, niin Fluminense vei aivan heittämällä nimiinsä ottelun koomisimman suorituksen.

Tämä tapahtui, kun Fluminensen vasen laitapakki Caio Paulista nousi hyökkäykseen mukaan ja joutui juoksemaan pallon perään, kun peliväline oli karata kentältä.

Paulista pisti pystyyn show’n, jossa oli kaksi selkeää osaa. Ensimmäisessä osassa Paulista esitteli taituruuttaan pitämällä pallon kentällä, kesyttämällä sen ja ottamalla sen taitavasti kontrolliinsa.

Seuraavaksi oli aika viihdyttää yleisöä asettumalla tahattomasti klovnin rooliin. Paulista nimittäin yritti harhauttaa Sao Paulon pakkia, mutta tulikin epähuomiossa pyyhkäisseeksi pallon taaksepäin, jolloin pallo lipui kiusallisesti yli sivurajan, eikä Paulistalla ollut tällä kertaa minkäänlaisia mahdollisuuksia paikata tilannetta.

Fluminensen Caio Paulista pitää pallon ensin taitavasti kentällä ja töpeksii heti perään nolosti:

Lähikuvaa Caio Paulistan kaksijakoisesta show’sta:

Katso myös: Petteri Forsell taikoi mielettömän maalin Veikkausliigassa – vajaan puolen kentän soolo ja pallo putken kautta pussiin


Pelaajat:
Joukkueet: