Video: Cadiz-pelaajan omituisesta haastattelusta nousi kohu – teetti huumetestin todistaakseen puhtautensa

Nano Mesa Cadiz / Pallomeri.net

Cadiz varmisti nousunsa La Ligaan ja nousua juhlinut Nano Mesa käyttäytyi niin omituisesti haastattelussa, että hänen luultiin olleen huumepilvessä.

Cadiz palaa Espanjan pääsarjaan La Ligaan 14 vuoden tauon jälkeen. Nousun varmistuminen sai luonnollisesti koko seurayhteisön juhlatuulelle, mutta juhlahumun keskeltä saatiin aikaiseksi viraalivideo ja sen kylkiäisenä melkoinen kohu.

Nano Mesa näet kaapattiin Cadizin oman tv-porukan haastatteluun ja yhä tunnekuohussa ollut Mesa käyttäytyi ja vastaili tavalla, joka vaikutti hyvin omituiselta.

Mainos alkaa:

Video lähti nopeasti leviämään ja monet olivat vakuuttuneita, että Mesa oli juhlistanut nousua kertalaakista hieman rankemmin ja olisi esiintynyt haastattelussa huumepöllyssä.

Mesa kyllästyi kohuun ja päätti todistaa puhtautensa. Hän teetti huumetestin ja julkaisi sen tulokset Instagram-tililään pitkähkön lausunnon kera.

– Koen velvollisuudekseni astua esiin ja vastata minua kohtaan esitettyihin syytöksiin ja ammattimaisuuteni kyseenalaistamiseen. Tämän vuoksi olen läpinäkyvyyden nimissä käynyt asianmukaisessa testissä todistaakseni minua koskevat väitteet täysin vääriksi, Mesa totesi.

Nano Mesa antoi hämärähkön haastattelun, kun Cadiz varmisti nousunsa:

Mesa teki kohun takia huumetestin ja julkaisi sen tulokset lausunnon kera:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nano Mesa (@alexm22_) on

Tsekkaa myös: Qatarin MM-kisat 2022: Aikataulut ja pelipäivät turnaukseen selvillä!