C More pysyy Mestarien liigan kotina – Eurooppa-liiga siirtyy Viasatille

C More pysyy Mestarien liigan kotina – Eurooppa-liiga siirtyy Viasatille

C More tiedottaa voittaneensa kädenväännön Mestarien liigan tv-oikeuksista. Ottelut nähdään siis jatkossakin tutuilta kanavilta. Sopimus on nelivuotinen.

Jalkapallon halutuimmat tv-oikeudet, eli Mestarien liigan oikeudet, pysyvät Suomessa MTV:n hallussa. Ottelut nähdään MTV:n maksukanavilla ja suoratoistopalvelu C Moressa kevääseen 2024 asti. C More on näyttänyt Suomessa Mestarien liigaa kaudesta 2018–2019 alkaen.

Telian uuteen TV- ja Media-yksikköön kuuluvat MTV, TV4 ja C More ovat hankkineet Mestarien liigaan yksinoikeudet sekä Suomessa että Ruotsissa vuoteen 2024 saakka. Ruotsissa oikeudet astuvat voimaan kauden 2021–2022 alusta.

Ruotsissa Mestarien liiga on ollut pitkään Nent Groupin Viasatilla. Samalla Eurooppa-liiga siirtyy ensi kauden jälkeen Suomessa C Morelta Viasatille ja Viaplaylle.

Yhtiön tiedotteen mukaan uusi sopimus kattaa kaikki Mestarien liigan ottelut viimeiseltä karsintakierrokselta eteenpäin. Sopimus pitää siis sisällään play-off-kierroksen, lohkovaiheen, pudotuspelit ja finaalin. Lisäksi sopimukseen kuuluvat esitysoikeudet UEFA Youth Leagueen sekä UEFA Super Cupiin, jossa kohtaavat Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajat.

– Mestarien liiga tarjoilee maailman parasta seurajalkapalloa. Olemme hyvin tyytyväisiä saadessamme tarjota Mestarien liigan ottelut jatkossakin Suomessa ja nyt myös Ruotsissa. Tämä on ensimmäisiä konkreettisia osoituksia, miten uuden Telian TV/Media-yksikön yhteistyö näkyy Pohjoismaisella tasolla, toteaa MTV:n TV- ja Media-yksikön johtaja Casten Almqvist tiedotteessa.

Lue myös: Ukrainan jalkapallomaajoukkueen pelaaja kärähti dopingista – veressä avaruuslentäjille kehitettyä piristettä

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut