C More nappasi NFL:n TV-oikeudet seuraaviksi vuosiksi

NFL AFC East Super Bowl
Kuva: Getty Images

C More vahvistaa urheilutarjontaansa, kun amerikkalaisen jalkapallon ykkössarja NFL rantautuu C Moreen jo tulevana yönä. Uuden mediaoikeuksien sopimuksen myötä NFL:n otteluita seurataan C Moressa aina kevääseen 2025 saakka. 

C Moren sopimus kattaa runkosarjan jokaiselta kierrokselta kuusi suoraa ottelua. Sunnuntai-iltaisin ohjelmistoon kuuluu myös seitsemän tunnin mittainen NFL RedZone, jossa seurataan koko kierroksen tapahtumia suorassa lähetyksessä. Lisäksi C Moressa nähdään NFL:n Euroopassa pelattavat ottelut samoin kuin kaikki pudotuspelit ja kauden huipentava Super Bowl. 

– Urheilutarjontamme monipuolistuu entisestään. NFL:n suosio on kasvanut merkittävästi Pohjoismaissa ja sarja tuo erittäin mielenkiintoisen ja näyttävän lisän C Moreen. NFL on Yhdysvaltojen suosituin urheilusarja ja siten amerikkalaisen tv:n jättiläinen. Tv-tuote on myös sen mukainen, C Moren Suomen urheiluoikeuksista vastaava Jukka Raatikainen kertoo tiedotteessa.

Uusi kausi käynnistyy jo torstain ja perjantain välisenä yönä, kun hallitseva mestari Los Angeles Rams kohtaa Buffalo Billsin. Runkosarjaa pelataan viikoittain aina tammikuun alkuun saakka. Pudotuspelit huipentuvat 12. helmikuuta pelattavaan Super Bowliin. 

Kaikki tärkeimmät tapahtumat suorana C Moressa

C More esittää suoran lähetyksen viikon jokaisena viitenä kick-off ajankohtana. Viikko käynnistyy torstain ja perjantain välisen yön Thursday Night Football -ottelulla. Merkittävä osa otteluista pelataan suomalaisittain erinomaiseen katseluaikaan, sunnuntaisin kello 20 alkaen. Näistä otteluista C More esittää kaksi. Heti perään kello 23 jälkeen käynnistyy seuraava suora ottelulähetys. NFL RedZone -lähetyksessä seurataan suorana kaikkien sunnuntaina kello 20 ja 23 käynnistyvien otteluiden tapahtumia läpi illan. Sunday Night Football -ottelu täydentää sunnuntain tarjonnan maanantain vastaisena yönä. Viikko huipentuu maanantain ja tiistain välisen yön Monday Night Football -ottelun parissa. Kaikkien otteluiden huippuhetket ja NFL Filmsin dokumenttiohjelmiston helmet täydentävät C Moren tarjonnan.

Kaikki C Moren ottelut esitetään suoratoistopalvelussa sekä lähtökohtaisesti muusta urheilutarjonnasta riippuen myös C Moren tv-kanavilla.

Valikoituja tähtihetkiä myös Subilla

Kerran kuukaudessa sunnuntain myöhäisillassa myös Subin katsojat pääsevät seuraamaan NFL:n tapahtumia suorassa ottelulähetyksessä. Neljä loka-marraskuussa Euroopassa pelattavaa ottelua ja Super Bowl kuuluvat myös Subin ohjelmistoon. 

NFL:ää suomen kielellä joka viikko

Amerikkalaisen jalkapallon selostajakonkari Mika Laurila vastaa C Moren suomenkielisistä selostuksista, joita on luvassa viikoittain yhdessä sunnuntain kello 20 alkavassa ottelussa. Myös kaikki Subilla esitettävät ottelut selostetaan suomeksi. Laurila saa selostuskoppiin rinnalleen eturivin suomalaisasiantuntijoita. 

”Sunnuntai-illan otteluiden ansiosta NFL:ää on myös suomalaisittain helppo seurata hyvään katseluaikaan. Haluamme palvella katsojia tarjoamalla myös suomenkielisiä selostuksia. Sen avulla vähemmänkin lajia seuraava pääsee helposti kärryille lajin hienouksista, sarjan tapahtumista ja tähtipelaajista. Kauden aikana on myös luvassa muutamia studiolähetyksiä. Tästä kerromme pian lisää”, lupaa urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero

NFL C MORESSA:

Thursday Night Football 
Yksi ottelu to-pe yö klo 03.15 

Sunnuntai-ilta 
Kaksi ottelua su klo 20.00 (toinen myös suomeksi) 

Sunnuntain myöhäisilta 
Yksi ottelu su klo 23.25

Sunday Night Football 
Yksi ottelu su-ma yönä klo 03.20 

Monday Night Football 
Yksi ottelu ma-ti yönä klo 03.15 

Lisäksi neljä Euroopassa pelattavaa ottelua, Thanksgiving Day -ottelut, Pro Bowl, kaikki pudotuspelit ja Super Bowl. Huippuhetket ja NFL Filmsin dokumenttiohjelmistoa. 

NFL SUBILLA:

Yksi ottelu kuukaudessa klo 23.25 alkaen. Neljä Euroopassa pelattavaa ottelua. Super Bowl.