C More näkyy ilmaiseksi koko viikonlopun – helmenä Venäjän GP ja Madridin paikallisottelu

C More C Morella La Liga MTV Barcelona-Real Madrid el clasico ilmaiseksi Real Madrid el clásico yle / Pallomeri.net

C More tarjoilee todellista herkkua urheilufaneille tulevana viikonloppuna, sillä suoratoistopalvelu cmore.fi näkyy ilmaiseksi kaikille.

C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi on 27.-29.9. tarjolla oivallinen urheiluviikonloppu, jonka huipennuksena myös Venäjän F1-osakilpailu on katsottavissa cmore.fi:ssä maksutta.

Sotshin GP-viikonloppuna ajetaan F1:n lisäksi myös F2- ja F3-kisat, joten Valtteri Bottaksen ja Kimi Räikkösen lisäksi radalla nähdään F3-luokassakin suomalaisia, kun Niko Kari ja Simo Laaksonen taistelevat pisteistä.

C More näyttää muun muassa La Ligaa, joten jalkapallon ystäviä hemmotellaan perjantaista sunnuntaihin täydellä 10 ottelun kierroksella, jonka helmenä nähdään Madridin paikalliskoitos Atleticon ja Realin välillä lauantai-illan päätteeksi. Myös Getafen ja Barcelonan välinen ottelu näkyy suorana lähetyksenä.

Kotimaisessa kiekkoliigassa HIFK haastaa perjantaina Raumalla Lukon. Lauantaina Ruotsin kiekkoliigassa SHL:ssä pelataan kaksi kovaa koitosta, ja suomalaisia on jäällä yhteensä peräti kuusi: Oskarshamnin Arsi Piispanen vastaan Luulajan Joonas Jalvanti, Arttu Ilomäki ja Juhani Tyrväinen sekä Frölundan Joel Mustonen vastaan Färjestadin Ville Leskinen.

Tenniksen ATP-tourilla pelataan perjantaista sunnuntaihin Kiinan Chengdussa ja golf-tähdet kohtaavat PGA Tourilla Safeway Openissa Kaliforniassa. Ja mitäpä olisi lauantai-iltapäivä ilman raveja – Toto75 ravataan Lappeenrannassa.

Cmore.fi:n maksuttomaan kokeiluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä palveluun.

Tästä pääset siirtymään suoratoistopalvelu cmore.fi-sivustolle!