C More julkaisi asiantuntijatiiminsä jääkiekon MM-kisoihin – Mikko Koivu mukana

Leijonien jaakiekon marko anttila kanadalaistoimittaja jaakiekon mm-kisat urheilutapahtumat parhaat urheilijat Yleltä Leijonat 2019 kaikkien aikojen iihf c more leijonat

Jääkiekon MM-kisat pelataan 21. toukokuuta alkaen, ja tv-tuotannosta vastaava C More on nyt julkistanut oman tiiminsä lähetyksiin.

Asiantuntijoina studiossa ovat Kari Jalonen, Olli Jokinen, Karri Kivi, Mikko Koivu, Lasse Kukkonen ja Tero Lehterä. Sami Kapanen puolestaan otti haasteen vastaan ja lähtee poikkeuksellisiin olosuhteisiin raportoimaan tapahtumia kisapaikalta Riiasta.

Mikko Koivu ei siis kauaa jäänyt laakereillaan lepäämään, sillä loppuihan leijonaikonin oma peliura vasta muutama kuukausi sitten.

– Uran päättämisen jälkeen sitä on ehtinyt miettiä jos kaikenlaista. Ihmisenä haluan ja kaipaan uusia haasteita, ja kun kysyttiin mukaan MM-asiantuntijatiimiin, niin se paketti kuulosti todella hyvältä. MM-tiimissä maajoukkueuralta ovat jo tuttuja kavereita Lasse, OJ ja Kojo, mutta nyt ollaan vaan kameran toisella puolella – eikä kaukalossa. Innolla lähden mukaan C Moren tiimiin, Koivu sanaili tiedotteessa.

Ottelustudioiden pääjuontajana on konkari Teemu Niikko yhdessä Minna Korkan kanssa. Jokaisena kisapäivänä MTV3:lla ja C Moressa seurattavan MM Extran pääjuontajana nähdään Liigan puolelta tuttu Suvi Puukangas

Selostuksista vastaavat Antero MertarantaMika SaukkonenTeppo Laaksonen ja Julius Sorjonen. Uusina ääninä kevään kokoonpanoon liittyvät Liiga-lähetyksistä tutut Jani Alkio ja Aleksis Ärje.  

MM-ottelut käynnistyvät 21.5. ja maailmanmestari puolestaan on selvillä 6. kesäkuuta. Leijonien ottelut käynnistyvät 22. toukokuuta USA-kamppailulla.

Lue myös: Näin katsot jääkiekon MM-kisoja C Moren kautta


Joukkueet: