Video: Jäätävää pupeltamista Vaahteraliigassa – Butchersin mörhöilyn hinta oli seitsemän pistettä

Porvoo Butchersin moka / Pallomeri.net

Porvoon Butchersin torstain iltapuhde Helsinki Roostersia vastaan ei mennyt oikein millään lailla putkeen ja peli lähti väärään suuntaan heti alussa.

Helsinki Roosters oli kotikenttänsä herra torstaina pelatussa Vaahteraliigan ottelussa Porvoon Butchersia vastaan. Roosters käytti Butchersin mokat tylysti hyväkseen ja suoritti lopulta melkoisen ylikävelyn pistein 60-12.

Ottelu lähti jo heti kättelyssä aivan vikasuuntaan Butchersin kannalta. Koko vierasreissun kurjuus tiivistyy oivasti ensimmäisen neljänneksen puolivälin tapahtumiin. Butchers oli luopumassa pallosta epäonnistuneen hyökkäysvuoronsa päätteeksi, kun aivan surkea aloitussyöttö yllätti lentopotkua antamassa olleen Mikko Seppäsen.

Pallo tuli suoraan Seppäsen jalkoihin ja lipsahtin hänen längistään läpi. Seppänen teki parhaansa pelastaakseen tilanteen ja juoksi irtopallon perään peittääkseen sen, mutta Roostersin pelaajat jyräsivät hänen ylitseen ja ottivat pallon itselleen.

Mainos alkaa

Näin Roosters pääsi aloittamaan hyökkäysvuoronsa loistavista asemista ja teki touchdownin heti ensimmäisellä pelillään. Roosters jatkoi tästä kovalla tahdilla ja takoi ensimmäisen neljänneksen lopputulokseksi tylyt 20-0-lukemat.

Roosters kääntää Butchersin jäätävän kämmin nopeasti touchdowniksi:

Katso myös: Video: HJK-veskarilta käsittämätön moka – syötti suoraan vastustajalle ja lahjoitti maalin