Bundesliigan televisiointi Viasatin kanaville ja Viaplay-palveluun

bundesliigan televisiointi Leverkusen Julian Brandt Bundesliiga / Pallomeri.net

Nordic Entertainment Group kertoo melko meheviä futisuutisia, sillä Bundesliigan televisiointi kuuluu jatkossa Viasatin ja Viaplay-palvelun repertuaariin.

NENT Group kertoo tiedotteessaan, että se on hankkinut televisiointioikeudet myös Ranskan Ligue 1:een, Hollannin Eredivisieen, Belgian liigaan sekä Skotlannin Valioliigaan vuoteen 2021 asti.

Jalkapallofanit Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa pääsevät viikoittain seuraamaan huippuseurojen kuten Bayern Münchenin, Borussia Dortmundin, Bayer Leverkusenin, Paris Saint-Germainin, Olympique de Marseillen, Ajaxin ja Celticin otteluita NENT Groupin palveluissa, joihin kuuluvat Suomessa muiden muassa Viasatin kanavat sekä Viaplay-suoratoistopalvelu.

Mainos alkaa

Lisäksi NENT Group nappasi oikeudet vuoden 2019 Copa Américaan, joka alkaa Brasiliassa 14. kesäkuuta ja päättyy finaaliin 7. heinäkuuta Rio de Janeiron legendaarisella Maracanã stadionilla.

Aiemmin tällä viikolla NENT Group kertoi, että myös Valioliiga näkyy sen kanavilla ja palveluissa yksinoikeudella ainakin kevääseen 2022 saakka.

“Suomessa ja muissakin Pohjoismaissa on aina osattu arvostaa eurooppalaisia huippusarjoja. Näiden oikeuksien myötä NENT Groupin jalkapallopaketti on ennennäkemättömän kova. Viidessä pääsarjassa pelaa monta kiinnostavaa suomalaista, mm. tämän hetken kiinnostavin pelaaja, Leverkusenin maalivahti Lukas Hradecky.” sanoo Viasat Urheilun vastaava tuottaja Ville Klinga.

Lähde: NENT Groupin tiedote

Lue myös:

Valioliigan otteluohjelma kaudelle 2018-2019 on julkaistu