Bundesliiga-vihjeet: Lukas Hradeckyn Leverkusen isännöi RB Leipzigiä!

UCL-vihjeet vetovihjeet valioliiga-vihje futis-vihjeet

Bundesliiga-vihjeet tulevat tänään kahdesta ottelusta: Leverkusen saa vieraakseen RB Leipzigin, ja Augsburg puolestaan haastaa kotikentällään Dortmundin.

Bundesliiga-vihjeet 26. syyskuuta:

Leverkusen – RB Leipzig

Lukas Hradecky aloitti Bundesliiga-sesongin nollaamalla Wolfsburgin. Ruuti oli kuitenkin märkää myös kotijoukkueen osalta, joten matsissa päädyttiin 0-0-tasapeliin.

Tänään Leverkusen joutuu astetta kovemman haasteen eteen, kun se isännöi RB Leipzigiä. Energiajuomajätin suojatit nappasivat avausottelussaan 3-1-voiton Mainzista, mutta Leverkusenin kanssa homma voikin olla astetta kimurantimpaa.

Mainos alkaa

Viime kaudella joukkueet päätyivät molemmissa keskinäisissä otteluissa 1-1-tasapeliin – eikä Leverkusenin maaliton kaudenavaus anna viitteitä siitä, että ennakkosuosikkina matsiin lähtevä Leipzig tulisi tällä kertaakaan viettämään mitään maalijuhlia.

Isketään lapulle ottelun alle 3,5 maalia.

Augsburg – Dortmund

Kotijoukkue Augsburg ei tunnetusti kuulu Bundesliigan parhaimpiin jengeihin, eikä avauskierrokselta tullut 3-1-vierasvoitto Union Berlinistä juurikaan tätä faktaa hetkauta suuntaan tai toiseen.

Dortmund on niin paljon laadukkaampi jengi, että vierasvoiton pitäisi olla selviö. Viime kaudella kaksikon välillä vietettiin todellisia maalijuhlia, kun ensin Dortmund kylvetti Augsburgia kotikentällään 5-1 ja jälkimmäisessä ottelussa se haki 5-3-voiton.

Dortmund avasi sarjakautensa 3-0-voitolla Mönchengladbachista, joten lapulle napataankin Dortmundin yli 1,5 maalia!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!