Video: Bundesliiga-pelaaja kävi kentällä synkän viisiminuuttisen verran – yksi pallokosketus, polvi solmuun ja peli ohi

Julian Ryerson Union Berlin Bundesliiga / Pallomeri.net

Union Berlinin Julian Ryersonin visiitti kentälle sunnuntain Bundesliiga-kierroksella ei välttämättä ollut kauden lyhyin, mutta sitäkin synkempi.

Union Berlinin osalta sunnuntain Bundesliiga-kierros menee sille osastolle, jonka olemassaolo halutaan taatusti unohtaa nopeasti. Union Berlin kävi Mönchengladbachin vieraana häviämässä selvin 4-1-lukemin.

Union Berlinin norjalaiselle keskikenttäpelaajalle Julian Ryersonille ottelusta tuli paljon lyhyempi kuin muulle joukkueelle, mutta sitäkin synkempi. Ryerson vaihdettiin sisään 60. minuutilla heti sen jälkeen, kun kotijoukkue oli siirtynyt 3-1-johtoon.

Vain noin minuuttia myöhemmin Ryerson sai pallon vasempaan laitaan. Ryerson lähti juoksuun, kun pahasti myöhässä ollut isäntien Florian Neuhaus liukui hänen jalkoihinsa. Ryerson menetti tasapainonsa ja hänen polvensa taittui pahasti hänen alleen. Tv-kuvista näkyy selvästi, että ainakin polvilumpio käy rujon näköisesti pois paikaltaan.

Mainos alkaa

Ryerson karjaisi tuskissaan heti kaaduttuaan kunnolla ja Union Berlinin lääkintähenkilöstö hoivasi häntä parin minuutin verran. Ryerson puri hammasta ja koitti juoksemista vielä yhden tilanteen verran, mutta nopeasti kävi selväksi, että polvi oli niin hajalla, ettei hänestä ollut jatkamaan peliä.

Näin Ryersonin peli päättyi 65. minuutilla, kun hänet otettiin vaihtoon.

Julian Ryerson ehti pelata vain minuutin sunnuntain Bundesliiga-kierroksella:

Tsekkaa myös: Video: Salzburg näytti esimerkkiä – näin nostetaan pyttyä koronarajoitusten aikana