Bundesliiga fantasyfutis palaa talvitauolta

FanTeam | Pallomeri.net
FanTeam | Pallomeri.net

Bundesliiga palaa FanTeamin ohjelmistoon!

Saksan 1.BL on ehdottomasti yksi suosituimmista FanTeamin fantasyfutissarjoista, ja tämä mielenkiintoinen liiga teki eilen paluun talvitauolta. FC Bayern jatkoi voittokulkuaan kaatamalla HSV:n Lewandowskin viime hetken maalilla 1-2. Loput kevätkauden avauskierroksen otteluista pelataan tänään ja huomenna, ja tarjolla on totta kai tuhansia euroja palkintopoteissa. Bundesliigan fantasyfutis pääturnaus on €500 takuupotti, ja buy-in tasoja löytyy välillä €1-€100. Tarjolla on myös tuttuun tapaan €50 Freeroll.

Lontoon derby Arsenal-Chelsea Valioliigakierroksen huipennus

Brittifutiksessa ei talvitaukoja pidellä, ja viikonlopun fantasyfutis-turnaukset alkavat tuttuun tapaan klo 14:45 ottelulla. Tänään alkuiltapäivän ohjelmassa on Norwich-Liverpool, ja suurimmat turnaukset käynnistyvät klo 17:00 otteluista. Pääturnauksessa on viime viikon tapaan €1250 takuupotti, ja tänän lisäksi tarjolla on lukuisia pienempiä potteja ja Freerolleja.

Viikonlopun huipennus on sunnuntai-illan Arsenal-Chelsea, jossa pääset kisailemaan 5-a-side formaatissa muita Valioliigatietäjiä vastaan. AFC-CFC ottelusta on myös oma pieni Freeroll, ja pääturnauksessa mukava €250 takuupotti!

BuLin ja Valioliigan lisäksi muutkin sarjat rullaavat normaalisti, ja Turkin Super Lig palasi myös talvitauolta viime viikonloppuna. Avoimia turnauksia on tällä hetkellä yli 150 kpl ja poteissa yli €6500 rahaa.

Muista, että päivittäisessä fantasyfutiksessa kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa. Turnauksia tulee ja menee, ja jokainen voi valita aina ne mielenkiintoisimmat ja itselle sopivimmat kisailut. Eilen saatiin taas yksi uusi suomalaispeluri, jolle napsahti saman tien osuma:

Daniel Rantanen ‏@TheRantanen  13h13 hours ago
Elämäni ensimmäiset @FanTeamFI – turnaukset takana. Kyseessä tän illan #bulifi-matsi.

Voitto ja kakkossija. Tästä se lähtee #Pro
(https://twitter.com/TheRantanen/status/690651753885339649)

 

Onnitellut Danielille, ja tänäänkin nähdään varmasti paljon suomalaisvoittajia eri turnauksissa. Pari viikkoa sitten yksi suomipeluri voitti €300 fantasyfutis Valioliigaturnauksen, joka oli ensimmäinen, mihin herra sivustolla osallistui.

Jos et ole vielä kokeillut uutta ja mahtavaa tapaa pelata fantasyfutista (ja nyt myös uutuutena fantasykiekko), niin liity mukaan tästä linkistä! FanTeam jakaa viikottain ulos tuhansia euroa palkintoja, ja turnauksia on auki lähes jokaisena päivänä! Nyt voit vihdoin muutaa futis- ja jääkiekkotietämyksesi rahaksi, ja saat samalla mitä parasta jännitystä otteluiden seuraamiseen. Tarjolla on lisäksi mahtava 200% ensitalletusbonus: saat bonusrahaa aina 500 euroon asti!

Kaikki FantasyFutis-pelistä löydät sivuiltamme omasta osiosta -> FantasyFutis