Video: Buffalo Sabres suli karmealla tavalla – jakaa nyt kaikkien aikojen tappioputken ennätystä

buffalo sabres philadelphia nhl tappioputki - pallomeri.net

NHL:n surkuhupaisin tarina on tällä kaudella ollut Buffalo Sabres. Tähän tarinaan saatiin maanantaina yksi luku lisää ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan.

Kaikki näytti etenevän Buffalon kannalta hyvin, sillä Henri Jokiharju vei isännät johtoon avauserän lopulla. Toisessa erässä Cody Eakin sekä Brandon Montour osuivat kerran mieheen, ja toiselle erätauolle mentiin turvallisen tuntuisissa 3-0-lukemissa.

Kun kyseessä on Buffalo, ei kolmen maalin johto päätöserään ollut kuin numeroita paperilla.

Philadelphia nimittäin käynnisti kirin: Ensin osui Kevin Hayes, minkä jälkeen Claude Giroux toi Philadelphian jo maalin päähän.

Ajassa 58:31 Sean Couturier tasoitti pelin.

Jatkoaikaa ehdittiin pelaamaan 42 sekuntia ennen kuin Ivan Provorov iski vieraiden voittomaalin.

Tappio oli Buffalolle 18. perättäinen, ja sillä joukkue nousi jakamaan NHL:n kaikkien aikojen tappioputken ennätystä. Samassa suorituksessa onnistui Pittsburgh Penguins kaudella 2003-2004.

Huomionarvoista kuitenkin on, että tuolloin NHL:ssä ottelut saattoivat vielä päättyä tasalukemiin, joten täysin vertailukelpoisia nämä ennätykset eivät keskenään ole – löytyyhän Sabresilta putkensa aikana kolme tappiota, jotka ovat tulleet vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Niin tai näin, Buffalolla on mahdollista napata ennätys yksin itselleen keskiviikkona, kun se kohtaa uudemman kerran Philadelphian.

Tsekkaa myös: Video: Mikko Rantanen taituroi upean osuman – Nathan MacKinnon esityön tekijänä

Buffalo Sabres onnistui munimaan 3-0-johtonsa:

Alla koko matsin maalikooste. Mikäli haluat ihastella vain Buffalon sulamisen, se alkaa videolla kohdasta 2:48.

Videon voit katsoa myös Sportsnetin YouTube-kanavalla.


Joukkueet: