Kriisiseura Buffalo Sabres antoi potkut päävalmentajalleen

Buffalo NHL fanit / Pallomeri.net
Buffalo NHL fanit / Pallomeri.net

NHL:ssä nähtiin keskiviikkona valmentajapotkut, kun Buffalo Sabres ilmoitti antaneensa kenkään päävalmentajana toimineelle Ralph Krügerille.

12 ottelun tappioputkessa olevan Buffalon kausi on jo ohi, sillä pudotuspeleihin ei ole mitään asiaa tälläkään kaudella. Nyt katseita käännetään jo ilmeisesti ensi kauteen, sillä valmennukseen haetaan uusia kasvoja. Tämä maksoi työpaikan päävalmentaja Ralph Krügerille, joka ehti toimimaan Buffalon peräsimessä vain vajaat kaksi vuotta.

Buffalo Sabres on tällä kaudella pelannut 28 ottelua ja näissä tilille on tullut vain 16 tehopistettä. Epäonnistujia on iso liuta joukkueessa, mutta varsinkin Taylor Hallin nimi voidaan nostaa esiin. Kovin odotuksin täksi kaudeksi seuraan saapunut supertähti on tehnyt ainoastaan 16 tehopistettä. Myös ruotsalaispuolustaja Rasmus Dahlin on ollut katastrofaalisen huono, sillä uudeksi franchise-pelaajaksi hehkutetun nuorukaisen tehotilasto näyttää lukemaa -27.

Mainos alkaa

Potkut ovat NHL:ssä kauden toiset, sillä aikaisemmin valmentajaa on vaihtanut Montreal Canadiens, joka potki pihalle Claude Julienin.


Joukkueet: