Video: Aloituskahina lähti käsistä – Buffalo-sentteri kippasi kollegan nurin, Philadelphian Scott Laughton lensi päälleen jäähän

Scott Laughton Philadelphia Flyers / Pallomeri.net

Buffalon Curtis Lazar ja Philadelphian Scott Laughton ottivat yhteen aloituksessa, jonka päätteeksi Laughton lensi pää edellä jäähän.

Philadelphia Flyers kaatoi Buffalo Sabresin lopulta rankkarikisassa maalein 5-4, mutta Philadelphian tekemän avausmaalin jälkeen nähtiin eräänlainen täyskaato, joka meni aivan toiseen suuntaan.

Buffalon Curtis Lazar ja Philadelphian Scott Laughton ottivat yhteen keskialoituksessa ja Lauhgton vangitsi aloituksessa Lazarin mailan jalkojensa väliin.

Mainos alkaa

Lazar suivaantui tästä ja halusi päästä jatkamaan peliä, joten hän otti voimakeinot käyttöön. Lazar kampesi Laughtonin näyttävästi ilmaan ja pudotti sentterikollegansa lähestulkoon pystysuorasti pää edellä jäähän.

Laughton löi joka tapauksessa päänsä todella karun näköisesti ja oli hieman muissa maailmoissa kulkiessaan jäältä pois. Ottelun toinen päätuomari seurasi tilannetta paraatipaikalta, mutta ei katsonut Lazarin temppua jäähyn arvoiseksi.

Scott Laughton lentää aloituskamppailun päätteeksi päälleen jäähän:

Katso myös: Video: Detroit ja Tampa Bay kärsivät erikoisesta haitasta – rikkinäinen summeri soi jatkuvasti kesken pelin


Joukkueet: ,