Buffalo Bills varasi entisen rugbyn alasarjapelaajan, joka ei ole pelannut sekuntiakaan jenkkifutista

Travis Clayton Buffalo Bills

NFL-seura Buffalo Bills teki vähän erikoisemman peliliikkeen ja poimi itselleen pelaajan, joka ei ole pelannut jenkkifutista sekuntiakaan.

NFL-seura Buffalo Bills teki hieman yllättävämmän tempun ja käytti varaustilaisuuden seitsemännen kierroksen vuoronsa pelaajaan, joka ei ole pelannut lajia sekuntiakaan.

Billsin numerolla 221 varaama Travis Clayton on entinen Englannin kahdeksannella sarjatasolla rugbya pelannut järkäle, jonka Bills löysi NFL:n pelaajapolkuohjelman kautta.

Mainos alkaa:

23-vuotias Clayton hakeutui NFL Academyyn Lontoossa jo vuonna 2019, mutta kokeilu jäi lyhyeksi. Neljä vuotta myöhemmin hän antoi lajille uuden mahdollisuuden, onnistui ja pääsi tammikuussa liigan kansainväliseen pelaajien kehitysohjelmaan.

Hyökkäyksen linjasta pelipakan itselleen löytänyt Clayton antoi kovia näyttöjä ominaisuuksistaan. Hän näet kellotti NFL:n testitilaisuudessa 40 jaardin juoksussa ajan 4,79.

Brittilehti The Guardian kertoo Claytonin testituloksen olevan pelipaikan nopein aika NFL-testeissä kymmeneen vuoteen. Näin ollen Claytonilla saattaa, hieman erikoisemmasta polustaan huolimatta, olla hyvinkin annettavaa jenkkifutiksen korkeimmalla huipulla.

Tsekkaa myös: Kivulias kolahdus MLB:ssä – J.D. Martinez mursi siepparin käden lyönnillään


Joukkueet: