Budweiser piti lupauksensa – Qatarissa myymättä jääneet oluet toimitetaan Argentiinaan fanien juhlajuomiksi

Budweiser Argentiina

Olutvalmistaja Budweiser lupasi toimittaa myymättä jääneet oluet MM-kisojen voittajamaalle ja firma todella piti sanansa.

Qatarin MM-kisojen virallinen olutmerkki Budweiser joutui kokemaan pettymyksen, kun lupauksista poiketen firma ei saanut myydä vapaasti alkoholillista olutta kisapaikoilla, mikä suututti myös monet kisoihin lähteneet jalkapallofanit.

Olutkielto tuli sen verran yllättäen ja myöhään, että Budweiser ehti panna juomat säilöön ja valmiiksi kuljetettavaksi. Kun tieto olutkiellosta tuli vain pari päivää ennen kisojen käynnistymistä, firma keksi oivan kohteen myymättä jääville olusille. Firma ilmoitti, että mestaruuden voittava joukkue saa kaikki ylijääneet juomat.

Kyynisimmät varmasti pitivät Budweiserin tiedotetta markkinointikikkana, mutta firma aikoo pitää sanansa. Mediatietojen mukaan tuhannet oluet lähetetään Argentiinaan fanien jaettavaksi.

Olutta jaetaan pääkaupunki Buenos Airesissa sekä ainakin myös Rosariossa ja Cordobassa. Argentiinan voitto oli Budweiserille mieluisa lopputulos, sillä firma kuuluu myös supertähti Lionel Messin sponsoreihin.

– Tämä on ollut uskomaton matka. Se on ollut historiallista, ei pelkästään minulle, vaan koko Argentiinalle. Olen ylpeä saada tuoda Budweiserit kotiin meitä tukeville faneillemme, Messi totesi El Deportivolle.

Tsekkaa myös: Huikea video kulissien takaa – Ylen asiantuntija Erkka V. Lehtola juoksi villisti studiossa Argentiinan maalin jälkeen


Joukkueet: