Buducnost – HJK näkyy ilmaiseksi – tässä live stream

Buducnost HJK Konferenssiliiga

Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen otteluparit saavat huipennuksen toisissa osaotteluissa. Tässä live stream Buducnost – HJK -otteluun!

Klubin startti Mestarien liigan karsintoihin oli terävä, sillä joukkue voitti kotikentällään ensimmäisen osan numeroin 3-1. Näin ollen vieraista riittää jatkopaikkaan jopa yhden maalin tappio. Vierasmaalisääntöä ei enää ole, joten kahden maalin tappiolla edessä olisi jatkoaika. HJK:n tavoite on varmasti hakea myös vieraista voitto, sillä onhan helsinkiläisjoukkue selvästi parempi nippu.

Toisen osaottelun alku tulee näyttämään suunnan, sillä Buducnost tulee varmasti kovaa heti ensimmäiset minuutit. Mikäli Klubi selviää tästä, niin jatkopaikka on todella lähellä. Toiselle karsintakierrokselle selviäminen olisi todella arvokasta, sillä se antaisi loistavat saumat edetä vähintään Konferenssiliigan lohkovaiheeseen.

Mainos alkaa

Buducnostin ja HJK:n välinen ottelu on ohjelmassa tiistaina klo 21:30.

Näin katsot Buducnost – HJK -pelin ilmaiseksi

Unibet-TV tarjoaa yksinoikeudella kaikki suomalaisjoukkueiden europelien ensimmäisen kierroksen vierasottelut. Näin ollen pääset katsomaan 13.7. pelattavan Buducnost – HJK -taiston suorana lähetyksenä.

Unibet-TV:n katseleminen ei maksa mitään, mutta sinulla täytyy olla aktiivinen pelitili, josta löytyy saldoa vähintään euron verran. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki kätevästi TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!