Uskomaton moka – Bryson DeChambeau luuli pudonneensa PGA-kisasta, lensi 1600km päähän ja palasi aamuksi takaisin

Bryson DeChambeau / Pallomeri.net

Ammattigolfari Bryson DeChambeau sai kantapään kautta oppia, että virallisia ja lopullisia tuloksia kannattaa odottaa ennen kotiinlähtöä.

Golfari Bryson DeChambeau mokasi koomisesti PGA-kiertueen Charlotten kisassa. DeChambeau nimittäin lähti kisoista ja lensi 1 600 kilometriä kotiinsa Dallasiin vain kuullakseen, että olikin selvittänyt niin sanotun cut-rajan ja oli yhä mukana kisassa.

Taustalla oli DeChambeaun om virhetulkinta. Hän löi toisella kierroksella tuloksen 74, joka jätti hänet yhteistulokseen 144 kahden kierroksen jälkeen.

Mainos alkaa:

– Olin vain että ei tästä millään jatkoon pääse, 90. sijalta. Joten päätimme pakata ja lähteä valmistautumaan jo ensi viikkoon, DeChambeau kertoi.

Lentomatkalla Charlottesta Dallasiin DeChambeau sai kuulla agentiltaan, että hän onkin sijalla 68 ja lähellä cut-rajan selvittämistä. Syynä tähän oli se, että toisen kisapäivän loppupään pelaajat olivat kärsineet heikkenevistä sääolosuhteista.

– Meinasin että mitä, ei voi olla mahdollista. Ja kun sitten laskeuduimme Dallasiin, niin hupsista, tulipahan tehtyä erhe. No olihan se hauskaakin, säädimme oikein kunnolla eilisiltana päästäksemme takaisin Charlotteen, DeChambeau totesi medioille.

Lopulta DeChambeau päätti mennä kotiin, treenata hetken, nukkua viisi tuntia ja lentää takaisin Charlotteen varhain lauantaina.

– Lento lähti kello 2.45, tulin (Charlotteen) kello 6.20, ajoin puoli tuntia golf-kentälle, vaihdoin vaatteet pukuhuoneessa ja suuntasin puttausgriinille. Sain nukuttua lentokoneessa, se oli mukavaa.

Kolmas kierros sujui kaikesta huolimatta hyvin tulokseen kolme alle par, joka tarkoitti 68 lyöntiä. DeChambeaun mukaan hänellä olisi käyttöä isommalle palkintoshekille.

– Matkustaminen oli ihan liian kallista, DeChambeau tokaisi.

Tsekkaa myös: Video: Täysin älytön munkki – Lydia Ko löi eaglen kilpakumppanin pallon kautta


Pelaajat: