Kaksi Brynäsin naispelaajaa hyllytettiin – nähtiin miesten pelissä kannattamassa vastustajaa, toinen vilautteli keskisormea

Brynäsin Anna Breckle ja Stina Sandberg

Brynäsin naisten joukkue on joutunut hyllyttämään pelaajansa Anna Brenklen ja Stina Sandbergin varsin kyseenalaisen käytöksen vuoksi.

Brynäs on hyllyttänyt kaksi nuorta naisten joukkueen pelaajaansa kurinpidollisista syistä ja syy on vähintäänkin erikoinen. Kaksikko oli näet tiistaina katsomassa Brynäsin miesten joukkueen peliä vastustajana olleen Örebron kannattajien seurassa ja vastustajan värejä tunnustaen.

Anna Brenkle ja Stina Sandberg siirtyivät Brynäsiin täksi kaudeksi nimenomaan Örebrosta. Brynäs-pelissä he olivat vierasjoukkueen katsomossa kannattamassa Örebrota kannattajahuivien kera.

Kaiken lisäksi Sandberg bongattiin pelin aikana osoittelemassa keskisormeaan kohti edustamansa seuran kannattajakatsomoa. Seurajohtaja Håkan Svedman kommentoi asiaa seuran lähettämässä tiedotteessa.

– Jos edustat Brynäs IF:ää, odotamme sinun pitävän ylpeänä seuramme merkkiä ja toimivan täällä ollessasi ammattimaisesti. Nämä pelaajat ovat osoittaneet huonoa arvostelukykyä ja heille on kerrottu, että käyttäytyminen ei ole hyväksyttävää, Svedman sanoi.

Svedmanin mukaan pelaajat ovat pyytäneet toimintaansa anteeksi. Brynäs katsoo hyllytyksen otteluista olevan tällä erää sopiva rangaistus toiminnasta. Toinen pelaajista on kaksi viikkoa sivussa joukkueen toiminnasta ja toinen neljän viikon ajan.

Brynäsin naisten joukkueen pelaajat Anna Brenkle ja Stina Sandberg nähtiin kannattamassa Örebrota seuran miesten joukkueen ottelussa:

Katso myös: Sebastian Aho taikoi huikean maalin harjoitusottelussa – pakki aivan kahville ja perään aivan armoton viimeistely


Joukkueet: