Video: Vastustajan luistin viilsi karmivasti Brynäs-pelaajaa – silmästä lähti näkö

Marcus Ersson Brynäs / Pallomeri.net

Brynäs-puolustaja Marcus Ersson sai lääkäreiltä synkkiä uutisia. Helmikuun alussa sattunut loukkaantuminen vei vasemmasta silmästä näön.

Helmikuun ensimmäisestä päivästä alkoi todella synkkä taival Brynäsin Marcus Erssonille, kun hän loukkaantui vakavasti ottelussa Djurgårdenia vastaan. Erssonin jalat sotkeutuivat Djurgårdenin Jacob Josefsonin kanssa. Josefson kaatui ja samassa hänen jalkansa osui Erssonia päähän.

Josefsonin luistin viilsi Erssonia kasvoihin ja vasempaan silmään. Erssonille on tehty kaksi leikkausta ja lisää on tulossa, mutta uutiset ovat toistaiseksi synkkiä. Ersson ei näe käytännössä lainkaan vasemmalla silmällään.

– On vaikea sanoa tarkalleen, mitä vammoja minulla on. En tiedä itse muuta kuin että tämä on vakavaa. On vaikea kuvailla, miltä tämä tuntuu. Minulla on ollut todella raskasta aikaa. En todella tiedä, mitä muuta sanoa, Ersson sanoi SVT:n haastattelussa.

Ersson joutuu elämään täydellisessä epätietoisuudessa eikä tiedä, kuinka kauan hoidot tulevat jatkumaan. Kaikesta huolimatta hän pysyy postiiviisena ja on vakuuttunut siitä, että palaa vielä kaukaloon.

– Lääkärit kehottavat minua odottamaan. Kaikki silmän kanssa on niin monimutkaista ja paljon riippuu siitä, miten se paranee, Ersson totesi.

Brynäs-pakki Marcus Ersson loukkaantuu karmivasti:

Katso myös: Video: KalPa-pakille kävi kylmät – teki upean ohjurin, mutta omaan maaliin


Joukkueet: