Silmiä hivelevä kierre – Bruno Petkovic tykitti Kroatialle upean voittomaalin Nations Leaguen välierässä

Bruno Petkovic Kroatia

Bruno Petkovic nousi ratkaisijaksi upealla kierteisellä vedollaan, kun Kroatia voitti Hollannin Nations Leaguen välierässä.

Kroatia pelaa Nations Leaguen A-liigan finaalissa. Tämä varmistui varhain torstain puolella Suomen aikaa, kun Kroatia kukisti lopputurnausisäntä Hollannin välierässä jatkoajan jälkeen maalein 4-2.

Ottelun voittomaali nähtiin 98. minuutilla, kun Kroatian Bruno Petkovicille avautui tilaa. Petkovic teki tämän tilan aivan itse tekemällä itsensä ensin pelattavaksi ja karistamalla merkkaamaan tulleen pakin ovelalla käännöksellä.

Tästä Petkovic lähti kuljettamaan ja vei pallon noin 20 metriin, ennen kuin antoi pallolle kyytiä. Petkovicin laukaus oli aika lailla täydellinen. Vedossa oli juuri sopivasti kierrettä, jotta se livahti ensin Hollannin Virgil Van Dijkin jalasta ohi ja kääntyi suoraan alakulmaan siten, ettei veskari Justin Bijlowilla ollut mitään mahdollisuutta saada näppejään väliin.

Kun Kroatian johtotähti Luka Modric niittasi vielä pallon pilkulta pussiin 116. minuutilla, oli Kroatian finaalipaikka sinetöity lopullisesti.

Bruno Petkovic vei Kroatian jatkoajalla johtoon ja osuma jäi myös ottelun voittomaaliksi:

Katso myös: “Pizzalähetti” ilmestyi kentälle Damallsvenskanissa – IFK Norrköpingin huoltajasta tuli välitön somehitti


Joukkueet: