Englannin liigacupissa nähtiin todellinen kammotaklaus – Newcastlen Bruno Guimaraes suoralla punaisella ulos

Bruno Guimaraes Newcastle punainen kortti - Pallomeri.net

Newcastlen Bruno Guimaraes suoritti tiistaina Englannin liigacupissa melkoisen aivopieruilun, joka johti suoraan punaiseen korttiin.

Ottelu oli edennyt jo viimeiselle kymmenminuuttiselleen, kun Southamptonin Samuel Edozie sai pallon keskustaan ja lähti etenemään kohti boksia. Hänen menonsa kuitenkin tyssäsi tylysti Bruno Guimaraesin toimesta, kun brassipeluri astui jalallaan suoraan Edozien jalkapöydän päälle aiheuttaen tämän nilkan vääntymisen ikävällä tavalla.

Tilannetta lähdettiin tarkastelemaan VAR:n avustuksella ja tuomio tämän jälkeen oli selvä: Guimaraes lähetettiin suoran punaisen kortin myötä pukukopin puolelle. Vaikka tilanne näyttikin rajulta, Edozie ei loukkaantunut tilanteessa vaan pystyi jatkamaan kentän puolella.

Southampton ei lopulta onnistunut käyttämään miesylivoimaa hyväkseen, sillä päätösnumerot olivat Newcastlen hyväksi 2-1. Yhteismaalit otteluparissa puolestaan kirjattiin 3-1, joten Newcastle eteni EFL Cupin finaaliin, jossa se kohtaa Manchester Unitedin tai Nottinghamin.

Vahvimmin finaalipaikassa on kiinni ManU, joka vei joukkueiden välisen avausosan vieraslukemin 0-3.

Bruno Guimaraes törttöili itselleen suoran punaisen:

https://twitter.com/ViaplayUrheilu/status/1620540334303506432

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös Viaplayn Twitterin puolella.


Pelaajat:
Joukkueet: ,