Video: Bruno Fernandes rikkoi kaikkia Fair Play -sääntöjä – yritti tehdä äärimmäisen härskin maalin

Bruno Fernandes

Manchester United Bruno Fernandes sortui melko halpamaiseen yritykseen keskiviikkona Englannin liigacupin ottelussa West Hamia vastaan.

Ottelussa pelattiin jo lisäaikaa West Hamin johtaessa 1-0, kun ManU:n portugalilaistähti yritti ottaa kaikki keinot käyttöön.

Peli oli katki hetkellisesti ja sitä jatkettiin erotuomaripallolla, joka kuului West Hamille. Kun tuomari pudotti pallon, niin tilanteeseen ryntäsi ensimmäisenä Fernandes, joka lähti muina miehinä painamaan maalintekoon.

Mainos alkaa

Tuomari vihelsi pelin poikki muiden katsellessa hölmistyneenä. Fernandes kuitenkin eteni maalille asti ja painoi pallon verkon perukoille, minkä jälkeen antoi palautteen tuomarille.

Joku voisi todeta nyt jälkikäteen, että portugalilaisen itsekkyys maksoi kohtuullisen monta sekuntia. Vuosia aikaisemmin tilanne olisi saattanut vielä mennä läpi, mutta toki se olisi aiheuttanut valtaisan paheksunnan.

Vuonna 2019 tulleet sääntömuutokset eivät kuitenkaan enää mahdollista tilannetta, sillä jokaisen pitää olla neljän metrin päässä pudotushetkellä, minkä lisäksi pallo on tarkoitettu pudotettavaksi vain yhdelle pelaajalle, joka ei tässä tapauksessa ollut Fernandes.

West Ham eteni lopulta seuraavalle kierrokselle, kun se nappasi voiton Old Traffordilta lukemin 1-0.

Bruno Fernandes rikkoi kaikki Fair Play -sääntöjä

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: