Onnetar hymyili Leafsille – Bruinsin Brad Marchand hukkasi ensin avopaikan, seuraava veto lepatteli kiduttavan läheltä

Bruinsin epäonni

Toronto Maple Leafsilla kävi valtavaa tuuriakin, kun Boston Bruinsin pelaajat eivät saaneet huippupaikoistakaan kiekkoa sisään.

“Voittava joukkue tarvitsee myös onnea” on eräs palloilun klassikkofraaseista ja se kävi erittäin konkreettisesti toteen Toronto Maple Leafsin ja Boston Bruinsin välisen ottelusarjan kuudennessa pelissä. Toronto voitti pelin maalein 2-1 ja Boston sai maalihanansa auki vasta 0,1 sekuntia ennen pelin loppua.

Vaikka Toronton maalivahti Joseph Woll pelasikin huippupelin, oli hänellä ja koko Toronton joukkueella puolellaan myös leveästi hymyilevä onnetar. Konkreettisimmin tämä tuli ilmi kolmannen erän tilanteessa, jossa Boston ei vain saanut kiekkoa menemään millään maaliin.

Mainos alkaa:

Tämä tapahtui reilun kuuden minuutin pelin jälkeen. Ensin kapteeni Brad Marchand suti avopaikasta ohi, mutta sai käännettyä kiekkoa uudestaan maalia kohti. Woll kuitenkin sukelsi perään ja sai torjuttua vedon mailallaan. Tämän jälkeen Woll oli poissa pelistä ja kiekko pomppi Bostonin Brandon Carlolle. Hän yritti luonnollisesti ampua mahdollisimman nopeasti, mutta tässä kohtaa onni todella astui peliin.

Carlon veto osui ensin Max Domiin, kimposi hänestä Morgan Riellyn rintaan, josta kiekko lähti lepattelemaan maalille päin. Bostonin kannalta lento oli kuitenkin kiduttavin mahdollinen, sillä kiekko lensi todella lähellä maaliviivaa, mutta lensi sen suuntaisesti lopulta pompun kautta maalista ohi.

Ottelusarjan ratkaiseva seitsemäs peli pelataan sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Onnetar hymyilee leveästi Toronto Maple Leafsille, eivätkä Bruinsin pelaajat saa kiekkoa millään sisälle:

Katso myös: Brad Marchand tönäisi linjatuomaria – selvisi ilman rangaistusta


Joukkueet: ,