NFL-tähti Nick Chubb julkaisi mielettömän treenivideon – kyykkäsi hurjilla painoilla, tanko vääntyi aivan mutkalle

Nick Chubb Cleveland Browns

NFL-tähti Nick Chubb julkaisi hämmästyttävän videon salitreenistään, jossa hän kyykkäsi niin kovilla painoilla, että tanko meni mutkalle.

Amerikkalaisen jalkapallon kuninkuussarja NFL:n Cleveland Brownsissa pelaava Nick Chubb esitteli sosiaalisessa mediassa aivan mielettömiä jalkavoimiaan. 180-senttinen ja 103-kiloinen Chubb kyykkää julkaisemallaan treenivideolla kolmen toiston sarjan yli 600 paunalla, eli reilulla 270 kilolla.

Videolla päästään piirrettyjä muistuttavan näyn äärelle, kun painot vääntävät tangon aivan mutkalle. Kyseessä toki on tavallisesta poikkeavasta ja taipuisammasta tangosta, jonka avulla urheilijat voivat tehostaa harjoitteluaan, mutta sekin joutuu kiistatta sarjan aikana äärimmäisen kovalle koetukselle.

Laitahyökkääjän paikkaa pelaavan Chubbin tiedetään kyykänneen aiemmin jopa vieläkin suuremmilla painoilla. Chubb on tiettävästi vetänyt takakyykkyä yhden toiston verran peräti 306 kilolla. Chubb on pistänyt jalkoihinsa keräämän ruudin hyötykäyttöön, sillä hän kuuluu sarjan tähtipelaajiin. Tästä osoituksena Chubb on valittu all star -otteluun neljänä viime kautena.

Browns-tähti Nick Chubb komensi rautaa oikein tosissaan:

Katso myös: Räpylä petti kriittisellä hetkellä – varma palo jäi haaveeksi MLB:ssä


Joukkueet: