Brooklyn Nets astui teknologisesti uuteen aikaan – Netaverse-lähetys vie katsojat ennennäkemättömiin kuvakulmiin

Brooklyn Nets Netaverse / Pallomeri.net

Brooklyn Nets loi ensimmäisenä NBA-seurana aivan uudenlaisen kokemuksen faneilleen lanseeraamalla ns. Netaverse-lähetykset.

Brooklyn Nets astui teknologisesti uuteen aikaan tuotettuaan maailman ensi-illan niin sanotusta Netaverse-lähetyksestä, jota pidetään suurena innovaationa.

Kyseessä on yli 100 korkearesoluutioista kameraa käyttävä järjestelmä, jotka on sijoitettu ympäri hallia. Kamerat lähettävät kuvan järjestelmään, joka puolestaan tuottaa luonnollisen näköisiä 3D-renderöintejä sekunneissa. Tämä mahdollistaa sen, että peliä voi katsoa sellaisista kuvakulmista, jotka eivät perinteisellä tuotantotekniikalla ole olleet mitenkään mahdollisia. Netaverse tarjoaa todellisen 360-asteisen kokemuksen ja muistuttaakin hyvin paljon videopeliä, jossa oikeat ihmiset pelaavat.

Netsin kotihalli Barclays Center on Yhdysvaltain ensimmäinen areena, jonne kamerajärjestelmä on asennettu ja Nets siis näin ollen ensimmäinen ammattilaisjoukkue, joka järjestelmää käyttää.

Tältä näyttää Netaverse-lähetys, jollaisen Brooklyn Nets tuotti ensimmäisenä NBA-seurana (video löytyy painamalla nuolesta oikealle):

Katso myös: Showpainin temppu meni totaalisesti pieleen – ottelija loukkasi vakavasti kätensä


Joukkueet: