Video: Brommapojkarna pelasi aikaa – Karlstad lopetti pelaamisen ja syyttää “provokaatiosta”

Brommapojkarna-Karlstad 2021 / Pallomeri.net

Brommapojkarna voitti kauden avauspelinsä, mutta lopun tapahtumista riitti kosolti parranpärinää pelin päätyttyä.

Ruotsin jalkapallon kolmostason Division 1:n kausi avattiin pitkäperjantaina ja Brommapojkarna isännöi avauskierroksella Karlstadia voittaen pelin maalein 2-0.

Suurin huomio pelissä kuitenkin kohdistui 89. minuutin tapahtumiin, kun Brommapojkarnan puolustajat alkoivat vain pallottelemaan keskenään. He ehtivät syötellä toisilleen noin metrin etäisyydellä yli 20 sekuntia, ennen kuin erotuomari puuttui asiaan. Hän otti kapteenit puhutteluun ja peli jatkui tämän jälkeen normaalisti.

Mainos alkaa:

Brommapojkarnalle ei tietenkään ollut mikään kiire mihinkään, joten Karlstadin pelaajien päätös lopettaa pelaaminen oli hyvin hämmentävä, kun peliaikaa oli kuitenkin vielä jäljellä. Videotallenteelta näkyy, että pari Karlstadin pelaajaa olisi lähdössä ylöspäin, kunnes he yhtäkkiä pysähtyvät kuin käskystä.

Karlstadin päävalmentaja Konstantinos Panagopoulos kävi ottelun jälkeen kuumana ja totesi Expressenille, että Brommapojkarnan toiminta “ei ollut peliä kunnioittavaa”, joten he reagoivat joukkueena samalla mitalla.

Myöhemmin seuran sivuilla julkaistussa lausunnossa Brommapojkarnan päätöstä pelata aikaa pallottelemalla omalla alueellaan kutsuttiin “provokaatioksi”, vaikka toisaalta samassa lausunnossa myös todetaan Brommapojkarnan lähestymistavan olleen “luonnollinen”.

Brommapojkarna pallottelee omalla alueellaan ja Karlstad lopettaa pelaamisen kokonaan:

Katso myös: Video: Santos-peluri maksoi hintaa häikäisevästä maalistaan – nilkka taittui volleyta ampuessa