Video: Brittitoimittaja mokasi nolosti – hehkutti kohtaamista olutta kadulla lipittäneen “Jürgen Kloppin” kanssa

Brittitoimittaja &

Brittitoimittaja meni pahasti retkuun ja hehkutti suorassa lähetyksessä kohtaamistaan Jürgen Kloppiksi luulemansa miehen kanssa.

Brittitoimittaja Jonathan Swain astui nolosti miinaan Englanti-Saksa -ottelun jälkimainingeissa ja saanee kuulla tapauksesta vielä pitkään.

Suositun Good Morning Britain -ohjelman toimittaja raportoi torstaiaamuna ITV:n Lorraine -ohjelmassa kisatunnelmia Wembley-stadionin edustalta. Hän myös hehkutti edellisiltana samalla paikalla tapahtunutta kohtaamistaan Liverpoolin päävalmentajan Jürgen Kloppin kanssa.

– Kun olin eilen matkalla stadionille, törmäsin Jürgen Kloppiin, Liverpoolin valmentajaan, hän on saksalainen. Hän jutteli monen Englannin fanin kanssa jopa ottelun jälkeen, kaulaili heidän kanssaan ja joi olutta, Swain kehui suorassa lähetyksessä.

Juontaja Lorraine Kelly oli tarinasta aivan innoissaan.

– Miten mainio tyyppi hän onkaan, Swain päätti fiilistelynsä.

Hän myös julkaisi Twitterissä tapaamisen yhteydessä Kloppin kanssa ottamansa yhteiskuvan, joka paljasti jalkapallon suhteen hieman toimittajaa harjaantuneemmalle yleisölle mistä todella oli kyse.

Swain oli törmännyt stadionin ulkopuolella kovasti Kloppia muistuttavaan kaksoisolentoon, joka oli pukeutunut Liverpoolin verkkariasuun ja joka nähtiin ottelun jälkeen kadulla kiskomassa kaljaa englantilaisfanin olkapäillä laulaen tunnettua kannatuslaulua.

Näin ollen ottelun yleisöä hauskuuttamaan saapunut kaksoisolento tekikin vähän isomman läpilyönnin kuin olisi kenties uskonutkaan.

Brittitoimittaja Jonathan Swain luuli kadulla kaljaa kiskonutta miestä Jürgen Kloppiksi:

Tsekkaa myös: Sveitsin superfani saanut valtavan määrän yhteydenottoja – Swiss Air lennättää miehen puolivälierään


Pelaajat:
Joukkueet: