Video: Brittinyrkkeilijä teki tylyt pakit – tuli titteliotteluun siviilivaatteissa ja ilmoitti olevansa kipeä

brittinyrkkeilija

Brittinyrkkeilijä Danny Williams järjesti todella erikoisen episodin viikonloppuna, kun mies käveli siviilivaatteissa kehään ja ilmoitti olevansa kipeä.

Saksan järjestetty nyrkkeilyilta sai ikävän päätöksen, kun raskaansarjan titteliottelu Danny Williamsin ja Gueney Artakin välillä ei koskaan toteutunut. Kaksikon piti taistella GBA-tittelistä ja yleisö oli odottanut näkevänsä oman suosikkinsa kehässä.

Artak joutui kuitenkin pettymään karulla tavalla, kun vastustaja ei tullutkaan ottelemaan. Williams nähtiin kyllä kehässä, mutta britti tuli ainoastaan ilmoittamaan, että on kipeä eikä pysty ottamaan osaa taistoon.

Mainos alkaa

Williams ei ole kuka tahansa nyrkkeilijä, vaan britti on ollut aikanaan kovankin luokan tekijä. Tilastoissa on muun muassa tyrmäysvoitto legendaarisesta Mike Tysonista. Tämän lisäksi Williams on kohdannut urallaan myös Vitali Klitschkon, joka oli kuitenkin ottelussa vahvempi.

Britti-iskijä on nähty myös kertaalleen Suomessa, kun Williams kävi kärsimässä Vaasassa tappion Janne Katajistolle vuonna 2012. Williams on otellut urallaan 81 ammattilaisottelua, joista 40 on päättynyt tyrmäysvoittoon.

Brittinyrkkeilijä teki tylyt pakit

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: