Brittifirma otti riskin, joka räjähti pahasti käsiin – painatti etukäteen 18 000 Englannin maailmanmestaruuspaitaa

Harry Kane Englanti Englannin mestaruuspaita

Brittifirma Wholesale Clearance UK meni asioiden edelle ja hoiti itselleen kunnon tappiot teettämällä 18 000 Englannin mestaruuspaitaa.

Englantilaiset eivät ikinä ota kevyesti MM-kisoista putoamista, mutta Dorsetissa majaa pitävän Wholesale Clearance UK -firman omistaja Karl Baxter otti varmasti tappion hieman vielä raskaammin kuin moni muu.

Baxter nimittäin meni firmoineen hiukan asioiden edelle ja joutunee nyt nielemään tästä napakat tappiot. Wholesale Clearance ehti teettää peräti 18 000 t-paitaa Englannin tulevan maailmanmestaruuden kunniaksi.

Firman oli tarkoitus myydä paitoja 29,99 punnan kappalehintaan, mutta nyt kun Ranska tiputti Englannin laulukuoroon, räjähti riski totaalisesti Baxterin naamalle.

– Olen todella pettynyt Englannin putoamisesta. Olen ollut todella vaikuttunut joukkueen esityksistä Qatarista ja olin varma, että Englanti voittaisi mestaruuden. Mutta nyt minulle jäi käteen 18 000 paitaa, jolla juhlistetaan mestaruutta, jota ei tulekaan, enkä tiedä mitä nyt tekisin. Vetoan Englannin kannattajiin, että he ostaisivat paidan palasena historiaa ja muistona siitä, kuinka hyvin joukkueemme pelasi turnauksessa. Vaikka he eivät vieneet mestaruutta, he ovat silti voittajia minun silmissäni, Baxter avautui firman lehdistötiedotteessa.

Tsekkaa myös: Valtava sopupeliskandaali ravistelee snookermaailmaa – Yan Bingtao ja kuusi muuta pelaajaa hyllytetty


Joukkueet: