Video: Brighton-pelaaja hölmöili itselleen punaisen – raju sokkopotku vastustajaa naamaan

Yves Bissouma Brighton / Pallomeri.net

Brighton otti upean voiton Newcastlesta, mutta Yves Bissouma antoi hienolle esitykselle pienen tahran holtittomalla ulosajollaan.

Brighton aloitti Valioliiga-kautensa kerrassan upealla 3-0-vierasvoitolla Newcastlesta. Brightonin esitystä voi kuvata jotakuinkin täydelliseksi, mutta aivan lopussa Yves Bissouma onnistui mörhöilemään itselleen hölmön ulosajon.

Hän oli pallontavoittelutilaneessa Newcastlen Jamal Lewisin kanssa ja pompautti pallon selkäpuolelleen. Bissouman ensimmäinen impulssi oli yrittää pelata palloa sokkona ja tämä osoittautui isoksi virheeksi.

Bissouma näet potkaisi pallosta ohi ja osui kovalla voimalla suoraan Lewisia kasvoihin. Lewis onneksi vältti pahimmat vaihtoehdot, mutta sai kasvoihinsa vertavuotavan haavan.

Tilanteen kokonaiskuva meni ilmeisesti ensin erotuomarilta hieman ohi, sillä hän antoi Bissoumalle potkusta vain varoituksen. Hetkeä myöhemmin VAR-tuomarilta tuli kuitenkin suositus, että erotuomarin kannattaisi vielä vilkaista myös videokuvaa.

Kahdesta eri kulmasta tilannetta katsottuaan erotuomari muutti tuomionsa ja antoi Bissoumalle punaisen kortin, mikä voi pitää ehdottomasti oikeana tuomiona. Vaikka Bissouma ei kaiken järjen mukaan potkaissut Lewisia tahallaan, oli hänen potkunsa erittäin holtiton ja vaarallinen.

Brighton-peluri Yves Bissouma kenkäisee vastustajaa suoraan naamaan:


Joukkueet: ,