Video: Jokereiden Brian O’Neill kertoi mahtavan uutisen – jatkaa Helsingissä seuraavat kolme kautta

Brian O'Neill Jokerit KHL / Pallomeri.net

Jokerit ja amerikkalaishyökkääjä Brian O’Neill ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen, joka pitää miehen Helsingissä myös seuraavien kolmen kauden ajan.

O’Neill on ollut koko syksyn Jokereiden ehdottomasti parhaimpia pelaajia. Hyökkääjän loistava kausi keskeytyi maajoukkuepeleissä tulleeseen loukkaantumiseen, joka pitää miehen edelleen pois kaukalosta.

-O’Neillista on kehkeytynyt yksi joukkueemme pelillisistä ja henkisistä johtajista. Hän on monipuolisuutensa ansiosta sarjan parhaita pelaajia. Taistelutahto ja peräänantamattomuus ovat esimerkillisellä tasolla illasta toiseen. Hänet voi laittaa kaukaloon, missä tilanteessa tahansa. O’Neill on iso palanen Jokereiden tulevaisuutta, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri seuran tiedotteessa.

O’Neill on pelannut KHL:ssä nyt 82 ottelua, joissa on syntynyt 59 tehopistettä. Varsinkin tällä kaudella tehot ovat olleet kunnossa, sillä Jokerit-hyökkääjä on tehnyt 27 otteluun 23 tehopistettä.

Mainos alkaa

-Ensimmäinen puolitoista vuotta on ylittänyt odotukseni ja minut on otettu avosylin vastaan Jokereissa. Kaupunki rakastaa jääkiekkoa ja täällä on hienoa pelata. En koskaan ota tätä paikkaa itsestäänselvyytenä, vaan joka ilta on hienoa pukea päälleen Jokereiden pelipaita. Kulttuuri, joka tässä seurassa vallitsee, on mukanani loppuelämäni. Tällaisesta jokainen jääkiekkoilija unelmoi. On suuri ilo jatkaa täällä tulevat kolme vuotta, kertoo O’Neill Jokereiden nettisivuilla.

Brian O’Neill jatkaa Jokereissa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!