Video: Kaikkien aikojen oma maali oli senttien päässä – Brest-veskari laukoi kohti omaa maalia, pallo kimposi kahden putken kautta ulos

Gautier Larsonneur Brest / Pallomeri.net

Brest-maalivahti Gautier Larsonneur oli hyvin lähellä legendan statusta, sillä hän jäi vain senttien päähän kaikkien aikojen omas maalista.

Brest kohtasi Nicen kotonaan Ranskan Ligue 1:n keskiviikon kierroksella ja kotijoukkueen kassari Gautier Larsonneur oli lähellä varastaa shown aivan totaalisesti.

Brestin puolustaja pelasi pallon Larsonneurille juuri, kun ottelun 36. minuutti oli alkamassa. Larsonneur otti pallon haltuun ja Nicen hyökkääjän kirmattua prässäämään, hän yritti pistää pallon nopeasti toiseen laitaan.

Mainos alkaa

Kenttä teki ilmeisesti maaliviivan päällä seikkaileelle maalivahdille tepposet, sillä hänen vetonsa lähti kohti omaa maalia ja Larsonneur myös kellahti kumoon heti vetonsa jälkeen.

On helppoa kuvitella, että Larsonneurin sydän saattoi jättää pari lyöntiä välistä, sillä hän oli hyvin lähellä tehdä ehkä kaikkien aikojen häkellyttävimmän oman maalin, mutta tällä kertaa sentit kääntyivät veskarin puolelle.

Pallo osui sekä ylärimaan että pystytolppaan ja käännähti niihin osuttuaan takaisin kentän puolelle. Nicen hyökkääjä ehti toki ensimmäisenä kakkospalloon, mutta sai aikaiseksi vain löysän lääpäisyn, jonka Larsonneur torjui helposti.

Tämän jälkeen Larsonneur näytti naureskelevan omalle koomisen draamaattiselle tilanteelleen.

Larsonneur piti lopulta verkkonsa puhtaana, sillä Brest voitti ottelun maalein 2-0.

Brest-maalivahti Gautier Larsonneur oli lähellä töhöillä aivan uskomattoman oman maalin:

Katso myös: Video: Aivan posketon vapaapotku Argentiinan liigacupissa – Union-peluri tykitti hurjan laakin yli 25 metristä