Video: Marcus Forss tuikkasi massiivisen maalin – Brentford pelaa noususta Valioliigaan

Marcus Forss Brentford / Pallomeri.net

Brentford jyräsi tiensä Valioliigan nousukarsintojen finaaliin ja joukkueen sankariksi nousi ratkaisumaalin tehnyt Marcus Forss.

Brentford lähti Valioliigan nousukarsintojen välierien toiseen osaan tappioasemasta, kun Bournemouth oli voittanut kotonaan pelatun ensimmäisen osan maalein 1-0.

Vielä synkemmältä tilanne näytti jo viiden minuutin pelin jälkeen, kun Bournemouth teki vierasmaalin ja johti yhteismaalein 2-0. Tämä tarkoitti sitä, että Brentfordin oli tehtävä kolme maalia voittaakseen.

Ivan Toney toi Brentfordin peliin mukaan 16. minuutilla, kun hän pisti pallon sisään pilkulta. 50. minuutilla puolestaan Vitaly Janelt teki Brentfordin toisen maalin, joka takasi, että ottelu saisi jännittävän lopun.

Sitten 81. minuutilla estradille puoliajalla sisään vaihdettu Marcus Forss. Hän pääsi vartijastaan sen verran irti, että sai jalkaa väliin keskitykseen. Forssin jalasta pallo sujahti upeasti maalin kattoon aivan maalivahdin nokan alta.

Forssin maalilla oli massiivinen arvo, sillä Brentford piti pintansa ja pelaa lauantaina 29. toukokuuta noususta Valioliigaan. Vastustajaksi nousufinaaliin tulee Swansea-Barnsley -parin voittaja

Marcus Forss tekee maalin, joka vei Brentfordin Valioliigan nousukarsintojen finaaliin:

Katso myös: Video: Comercial-vahti yritti vetää ässää hihasta rankkarissa – rohkea syöksy päättyi nöyryyttävästi


Pelaajat:
Joukkueet: