Video: Veri lensi NHL:n finaaliavauksessa – Montrealin Brendan Gallagher jyrättiin päälleen jäähän

Brendan Gallagher Montreal Canadiens / Pallomeri.net

Montreal Canadiens otti lukua ensimmäisessä Stanley Cupin finaalissa ja Brendan Gallagher puolestaan teki samaa aivan kirjaimellisesti.

Tampa Bay Lightning jyräsi Montreal Canadiensin tylysti katolleen Stanley Cupin finaalien avausnäytöksessä, kun summerin soitua taululla seisoivat Tampan voittolukemat 5-1.

Canadiens taisteli, mutta ei voinut vahvemmalleen mitään. Tämän tarinan kiteyttää osuvasti se, mitä Montrealin Brendan Gallagher joutui kokemaan kolmannessa erässä.

Eräällä pelikatkolla Gallagher väänsi Tampan pelaajia vastaan, mutta jäi todella kivuliaasti kakkoseksi. Gallagherin kohdalla oli tosin kysymys valtavasti vakavammasta asiasta kuin yhden jääkiekko-ottelun voitosta.

Hän menetti rytäkässä kypäränsä ja Tampan Mikhail Sergachev runnoi hänet pää edellä jäähän. Jälki oli hyvin rumaa, sillä Gallagherin otsa aukesi ja hän vuoti reilusti verta Sergachevin antaman iskun seurauksena.

Huojentavaa tilanteessa oli se, että Gallagher oli rujoa haavaa lukuun ottamatta kunnossa, sillä hän pystyi poistumaan jäältä omin avuin.

Brendan Gallagher vuotaa kunnolla verta, kun hänet lyödään päälleen jäähän:

Katso myös: Klassikkovideo: Jarmo Myllystä vietiin kuin litran mittaa – Christian Ruuttu upotti todella härskin rankkarin


Joukkueet: