Tampa Bay jatkaa mestaruuden puolustamista, mutta maksoi hintaa – Brayden Point loukkaantui karulla tavalla

Brayden Point Tampa Bay

Tampa Bay jatkaa NHL:n playoffien toiselle kierrokselle, mutta voitolla oli kova hinta, sillä tähtipelaaja Brayden Point loukkaantui.

Kaksi perättäistä NHL:n mestaruutta voittanut Tampa Bay Lightning jatkaa mestaruuden puolustamistaan NHL:n toisella playoff-kierroksella. Tämä varmistui, kun Toronto Maple Leafs kaatui ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa maalein 2-1.

Voitto oli maukas, mutta sillä oli karvaanpuoleinen sivumaku, sillä Tampa joutunee jatkamaan pelejä ilman tähtihyökkääjä Brayden Pointia. Hänelle sattui ikävä tapaturma ottelun ensimmäisen erän lopulla, kun hän menetti kiekontavoittelutilanteessa tasapainonsa.

Pointin oikea jalka vääntyi ikävän näköisesti ja hän myös liukui päin laitaa. Point oli välittömästi erittäin tuskaisen näköinen, hän ei pystynyt juurikaan varaamaan painoa jalalleen ja loikki oitis pukukoppiin.

Point kävi toisessa erässä kokeilemassa jalkansa kestävyyttä, mutta pelaamisesta ei vaikuttanut tulevan oikein mitään. Tampan joukkue on toki erittäin vahva ja materiaaliltaan laaja, mutta Pointin kaltaisen pelaajan puuttuminen on isku joukkueelle kuin joukkueelle.

Brayden Pointin jalka vääntyy ilkeän näköisesti ennen kuin hän liukuu päin laitaa:

Katso myös: Connor McDavid ei suostunut luovuttamaan – kiskoi Edmontonin jatkoon upealla soolotaistelulla


Pelaajat:
Joukkueet: