Brayden Point solmi mammuttidiilin – tienaa uudella kontrahdilla lähes 80 miljoonaa dollaria

Brayden Point Tampa Bay Lihtning - pallomeri.net

Brayden Point ja Tampa Bay Lightning ovat solmineet jättimäisen sopimuksen, joka pitää tähtihyökkääjän seurassa vuoteen 2030 saakka.

Tuore pahvi astuu voimaan kaudesta 2022-2023 lähtien. Point tienaa sopimuksella 76 miljoonaa dollaria, eli noin 9,5 miljoonaa dollaria kautta kohden.

Point on ollut Tampa Bayn avainpelaajia, kun joukkue on onnistunut voittamaan kaksi Stanley Cupia peräjälkeen. Kanadalaishuökkääjä on edustanut koko NHL-uransa Lightningia. 351 runkosarjaottelussa on syntynyt kaikkiaan 310 (139+171) tehopistettä.

Mainos alkaa:

– Olen todella innoissani, että pysyn Tampassa vielä yhdeksän vuotta. Haluan kiittää koko Lightningin organisaatiota tästä ja sanoa kiitokset faneillemme. Siitä lähtien, kun Tampa varasi minut (2014), olen aina tuntenut Tampan kodikseni ja faneilla on ollut valtava merkitys siinä, että aikani Tampassa on ollut niin ihanaa, Point sanoi Tampa Bayn tiedotteessa.

Keskiviikko oli sopimusten valossa varsin tapahtumarikas, sillä myös Mikael Granlund solmi jatkon Nashville Predatorsin kanssa. Erik Haula puolestaan matkaa Boston Bruinsin paitaan ja Antti Raanta Carolina Hurricanesin tolppien väliin.

Brayden Point joukkuetovereiden kuvailemana:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: