Melkoinen tuuripomppu – syöttö meni Pelicans-pakista yläpesään, Lukon Brayden Burke sai maalin nimiinsä

Brayden Burke Lukko

Lukon Brayden Burke sai nimiinsä yhden Liiga-kauden onnekkaimmista maaleista, kun hänen syöttönsä pomppasi maalin ylänurkkaan.

Pelicans kaatoi Lukon kotonaan maalein 6-3 ja katkaisi tappioputkensa. Ottelun toisessa erässä kuitenkin näytti siltä, että Lukko olisi onnettaren suosiossa. Vieraiden 2-2-tasoitus näet oli taatusti yksi kauden onnekkaimpia osumia.

Maali merkittiin Brayden Burken nimiin, mutta hänellä ei todellakaan ollut aikomustakaan tehdä maalia. Hän yritti syöttää kiekkoa maalille, kun vanha tuttu kiekkolause “toimita kiekko maalille, niin hyviä asioita tapahtuu” osoitti jälleen voimansa.

Burken syötti kiekon Pelicansin Michal Jordanin jalkojen välistä luukulle. Maalin edustalle mennyt kiekko ponnahti Pelicans-pakki Petteri Riihisen kautta maalin yläkulmaan ohi täysin hölmistyneen maalivahti Jussi Olkinuoran. Lukon jakamalta videolta ei voi aivan varmaksi sanoa osuiko kiekko myös Jordanin jalkaan, mutta Riihisen epäonninen osuus tapahtumien kulkuun ei jää millään lailla epäselväksi.

Lukon Brayden Burke tekee todellisen tuurimaalin Pelicansia vastaan:

Katso myös: FPS-pelaaja menetti tasapainonsa ennen taklausta – Kiekko-Espoon Juho Koivusaari vei niitin loppuun ja lensi suihkuun


Pelaajat:
Joukkueet: