Video: Brassifutari potkaisi tuomaria julmasti päähän – epäillään murhan yrityksestä

William Ribeiro syyte murhan yrityksestä / Pallomeri.net

Brasiliassa nähtiin järkyttävä tapaus, kun alasarjapelaaja potkaisi tuomaria täysillä päähän. Pelaajaa epäillään murhan yrityksestä.

Brasialiassa nähtiin täysin järjetön väkivallanteko, jonka seurauksena Sao Paulo de Rio Granden William Ribeiroa epäillään murhan yrityksestä.

Kyse on tapauksesta, joka sattui Rio de Janeiron osavaltion toiseksi korkeimman sarjatason ottelussa, jossa kohtasivat Guarani de Venancio Aires ja Ribeiron edustaman Sao Paulo de Rio Grande.

Mainos alkaa

Ribeiro suivaantui erotuomari Rodrigo Crivellarolle, kun tämä ei viheltänyt vapaapotkua Ribeiroon kohdistuneesta rikkeestä. Ribeiron järki sumeni tämän jälkeen aivan totaalisesti. Hän meni Crivellaron luokse, kaatoi tämän maahan ja potkaisi Crivellaroa todella julmasti päähän aivan kaikella voimallaan.

Kummankin joukkueen pelaajat viittilöivät nopeasti lääkintäjoukot kentälle ja tajuton Crivellaro vietiin sairaalaan. Poliisi pidätti Ribeiron heti stadionilla ja häntä odottavat raskaat syytteet.

Crivellaro pääsi sairaalasta tiistaina aamulla ja kertoi lehdistön edustajille, ettei ole nähnyt videomateriaalia tapahtuneesta. Sao Paulo de Rio Grande kuvaili tiedotteessaan tapausta yhdeksi surullisimmista episodeista historiassaan ja kertoi samalla, että seura purki Ribeiron sopimuksen välittömästi tapauksen jälkeen.

Sao Paulo de Rio Granden William Ribeiroa epäillään murhan yrityksestä hänen potkaistuaan tuomaria julmasti päähän:

Katso myös: Video: Jäätävä laukaus puolesta kentästä – Qatar SC:n pelaaja ampui unelmamaalin