Copa America -finaali: Brasilia-Peru – ilmainen live stream otteluun

Copa America -finaali: Brasilia-Peru – ilmainen live stream otteluun

Copa America huipentuu sunnuntai-iltana, kun Brasilia ja Peru kohtaavat finaalissa. Tässä ilmainen live stream Brasilia-Peru-otteluun.

Copa America -finaali: Brasilia-Peru

Kotiyleisön edessä pelaava Brasilia on odotetusti finaalissa, sillä olihan maa ennakkoon suurin mestarisuosikki. Sen sijaan Perun finaalipaikkaa voidaan pitää jättimäisenä yllätyksenä. Edellisen kerran Peru on nähty Copa American finaalissa vuonna 1975, joten se kertonee kaiken maan suorituksesta.

Finaalin ennakkosuosikkia ei tarvitse arvuutella, sillä Brasilialle tappio olisi todellinen katastrofi. Perulla on kuitenkin omat mahdollisuutensa, mikäli maa pystyy pelaamaan tiivisti alusta lähtien. Joukkueet iskivät yhteen alkulohkossa, jolloin Peru oli täysin vailla mahdollisuuksia. Kamppailu ratkesi jo ensimmäisen puoliajan aikana ja lopulta numerot kirjattiin Brasilialle murskaavasti 5-0.

Finaali on ohjelmassa sunnuntai-iltana klo 23:00 alkaen.

Finaalia pääset seuraamaan suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta, mistä näet jokaisen ottelun ilmaiseksi. Mitään sen ihmeellisempää et lähetysten katseluun tarvitse kuin Unibetin pelitilin, josta löytyy vähintään 1€ saldoa.

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut