Video: Järjetön tilanne Brasilia-Argentiina-pelissä – peli keskeytettiin ja Valioliiga-pelaajat karkotetaan maasta

Brasilia

Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa oli odotettu hetki sunnuntaina, kun maan jättiläiset Brasilia ja Argentiina iskivät yhteen.

Draamaa ei puuttunut sitten laisinkaan, sillä ottelu menee taatusti tietyllä tapaa historiankirjoihin. Nimittäin kamppailua oli ehditty pelaamaan juuri mitään, kun kentälle saapuivat Brasilian terveysviranomaiset ja poliisit keskeyttämään taiston.

Poliisien kohteena oli pidättää neljä Argentiinan pelaajaa, joiden epäillään valehdelleen matkustusasiakirjoissaan. Tottenhamin Giovani Lo Celso ja Cristian Romero sekä Aston Villan Emiliano Martínez ja Emiliano Buendia olivat kiistäneet oleskelleensa Englannissa viimeisen 14 päivän aikana. Miehet kuitenkin olivat mukana ennen maajoukkuetaukoa pelatulla Valioliiga-kierroksella.

Brasilian terveysviranomaisten mukaan nelikko tullaan pidättämään ja karkottamaan takaisin Englantiin. Näin ollen MM-karsintapeli keskeytettiin, jotta tilanne saadaan ratkaistuksi. Pelaajat poistuivat pukuhuoneen puolelle odottamaan välikohtauksen selviämistä.

Brasilia-Argentiina-ottelu keskeytettiin erikoisesta syystä

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!