Copa America: Brasilia-Argentiina näkyy ilmaiseksi – tässä live stream!

Copa America: Brasilia-Argentiina näkyy ilmaiseksi – tässä live stream!

Brasilia-Argentiina on homman nimi, kun Etelä-Amerikan mestaruusturnauksessa, Copa Américassa ratkotaan finaalipaikka. Tässä ilmainen live stream matsiin!

Brasilia-Argentiina – Copa América live stream:

Brasilia-Argentiina-ottelua pääset seuraamaan suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta, mistä näet jokaisen ottelun ilmaiseksi. Mitään sen ihmeellisempää et lähetysten katseluun tarvitse kuin Unibetin pelitilin, josta löytyy vähintään 1€ saldoa.

LIVE STREAM AUKI!

Brasiliassa pelattava Copa América tarjoilee todellista klassikkoherkkua välieriin, kun isäntämaa kohtaa Argentiinan.

Argentiinan turnaus alkoi kaikkea muuta kuin hyvin, sillä avausottelussa se kärsi 0-2-tappion Kolumbialle, minkä jälkeen joukkue pelasi 1-1-tasapelin Parguayn kanssa. Qatarista tullut 2-0-voitto riitti kuitenkin puolivälieriin, jossa Leo Messin ja kumppanit sai paremmakseen todeta Venezuela lukemin 2-0.

Messi ei ole tehnyt turnauksessa vielä yhtään pelitilannemaalia. Kerran hän osui pilkulta, mutta ehkä Brasiliaa vastaan näemme myös tämän ihmemiehen todellista maalintekotaikaa?

Brasilia aloitti turnauksen vakuuttavalla 3-0-voitolla, mutta toisessa ottelussa maa jäi 0-0-tasapeliin Venezuelaa vastaan. Tuo ottelu sai myös melko erikoislaatuisen piirteen, sillä peräti kolme brassien maalia hylättiin VAR-tarkistuksen jälkeen.

Lohkon päätösottelussa Peru sai kyytiä lukemin 5-0. Puolivälierästä Paraguayta vastaan muodostui todellinen jännitysnäytelmä, sillä Brasilian välieräpaikka varmistui vasta pilkkukisan jälkeen.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut