Kukaan ei tiennyt missä kiekko on – Brandon Montour missasi puolityhjän maalin ja ratkaisu siirtyi jatkoajalle

Brandon Montour Florida Carolina - Pallomeri.net

Brandon Montour olisi voinut nousta Carolina Hurricanesin ja Florida Panthersin välisen ensimmäisen konferenssifinaalin sankariksi.

Seth Jarvis vei kotijoukkue Hurricanesin avauserän lopulla ylivoimalla johtoon, mutta toisessa erässä Panthers nousi rinnalle ja ohi Aleksander Barkovin sekä Carter Verhaeghen osumilla.

Päätöserän alussa Stefan Noesen toi Carolinan tasoihin, ja kun enempää osumia varsinaisella peliajalla ei nähty, edessä oli jatkot.

Ottelu olisi kuitenkin voinut saada hieman erilaisen lopun jo 60 minuutin puitteissa, mikäli Brandon Montourin sihti olisi ollut kohdillaan. Kun peliä oli jäljellä nelisenkymmentä sekuntia, Sam Bennett laukoi eikä kukaan hetkeen tiennyt, missä kiekko on. Pikkumusta laskeutui suoraan Montourin lapaan ja hänelle aukeni eteensä kirjaimellisesti puolityhjä Canes-maali.

Montour oli kuitenkin sen verran yllättynyt itsekin, että ratkaisusta tuli varsin hätäinen ja hänen laukauksensa suuntautui suoraan päin maalivahti Frederik Andersenia, jolla ei ollut harmainta aavistustakaan, missä kiekko on.

Ratkaisua saatiin odottaa tuhottoman pitkään, sillä voittomaali saatiin vasta ajassa 139:47, kun Floridan Matthew Tkachuk iski hommalle sinetin.

Brandon Montour olisi voinut olla illan sankari jo varsinaisella peliajalla:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,