Aleksander Barkovin syöttö otti vaikean kimmokkeen – Brandon Montour taituroi upean jatkoaikaosuman

Brandon Montour Florida Panthers - Pallomeri.net

Brandon Montour nousi Florida Panthersin sankariksi, kun Panthers isännöi perjantain NHL-kierroksella Chicago Blackhawksia.

Chicago tuli otteluun vahvasti, sillä se johti avauserän jälkeen 0-2 Caleb Jonesin sekä Boris Katchoukin osuttua kerran mieheen.

Seuraavaa maalia saatiin odottaa lähes päätöserän puolväliin saakka, kunnes Sam Bennett kavensi lukemat 1-2:een. Ja kun vauhtiin oli päästy, niin vain 29 sekuntia Bennettin osuman jälkeen Sam Reinhart iski Floridan tasoihin.

Mainos alkaa:

Ajassa 52:42 Eetu Luostarinen vei tarkalla rannelaukauksellaan kotijoukkueen jo johtoon, mutta kun varsinainen peliaika oli juuri kääntynyt viimeiselle minuutilleen Cole Guttman onnistui tasoittamaan pelin 3-3:een ja edessä oli jatkoaika.

Sitä oli takana vajaat kolmisen minuuttia, kun Aleksander Barkov haki syötöllään maalinedustalta Brandon Montouria. Blackhawks-puolustus oli kuitenkin mailoineen välissä, joten syötöstä tuli varsin chippimäinen. Tämä ei Montouria haitannut vaan hän pyörähti ja tempaisi kiekon komeasti rystypuolelta sisään väläyttäen erinomaista käden ja silmän koordinaatiotaan.

Voitto oli Panthersille kolmas perättäinen. Blackhawks puolestaan on voittanut vain yhden viimeisestä seitsemästä pelistään.

Brandon Montour iski jatkoaikaratkaisun komealla tavalla:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTube-kanavalla.


Pelaajat: ,
Joukkueet: