Video: Aivan posketonta tuhertamista – Bragantinon puolustus lahjoitti väkisin vastustajalle voittomaalin

Bragantinon koominen kohellus / Pallomeri.net

Brasiliassa nähtiin koominen episodi, kun Bragantinon vastustajan puoliskolta antama rajaheitto kostautui noin kymmenessä sekunnissa.

Brasilian Serie A:n kuluvan kauden koomisin tapaus nähtiin, kun Bragantino hävisi lauantain kierroksella kotonaan Juventudelle maalein 2-1.

Ottelun voittomaali oli näet todellinen surkeiden sattumusten sarja. Kaikki lähti 78. minuutilla annetusta Bragantinon rajaheitosta, joka annettiin Juventuden kenttäpuoliskolta.

Mainos alkaa

Rajaheiton antaja heitti pallon omalle puolustajalle, joka jatkoi sen yhdellä kosketuksella kohti omaa topparia ja maalivahtia. Sitten alkoi tapahtua. Toppari ja maalivahti nimittäin jäivät odottelemaan ja ihmettelemään, että toinen ottaisi pallon.

Lopulta, kun molemmille kävi selväksi, ettei toinen ole palloon koskemassa, päättivät he korjata tilanteen tismalleen samalla hetkellä, joten tuloksena oli kolari.

Toppari ehti sen jälkeen vielä ensimmäisenä palloon ja yritti purkaa sen kauemmaksi, mutta ampuikin vain täydellisen paniikkipurun suoraan Juventuden Wagnerin ulottuville.

Wagner oli hankalassa asennossa, mutta onnistui nostamaan pallon Bragantinon pelaajien yli tyhjää maalia kohti. Toppari ehti saamaan palloon puolittaisen pyyhkäisyn, mutta oli auttamatta myöhässä ja pallo päätyi maalin perukoille.

Bragantinon kaukaa omasta maalista annettu rajaheitto muuttuu noloksi takaiskuksi reilussa kymmenessä sekunnissa:

Katso myös: Video: Huikeaa lisäajan draamaa MLS:ssä – veskarilta hylättiin kaksi torjuntaa, kolmannesta kolahti voittomaali