Brad Marchand suututti vastustajan ja latasi hulvattoman tylyn kommentin – ”Kysyin miten hänen äitienpäivänsä meni”

Brad Marchand Boston Bruins

Boston Bruins tasoitti ottelusarjan Carolina Hurricanesia vastaan ja Bostonin Brad Marchand nousi monella tavalla pääosiin.

Boston Bruinsin ja Carolina Hurricanesin välinen NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusarja on neljän ottelun jälkeen tasalukemissa 2-2, kun Boston voitti neljännen ottelun maalein 5-2.

Ottelun ehdoton hahmo oli Bostonin Brad Marchand, joka teki hurjat tehot 2+3. Tämän lisäksi rottailustaan ja ärsyttämisestään tunnettu Marchand näytti myös näitä puolia itsestään suivaannuttamalla Carolinan kohupakki Tony DeAngelon totaalisesti.

Kaksikko otti ensin verbaalisesti yhteen avauserän päätteeksi ja keskinäinen sapelinheiluttelu kulminoitui ottelun viimeiseen maaliin, jonka Marchand teki tyhjiin. Kun Marchand eteni kohti maalia, heitti DeAngelo mailansa Marchandia kohti osumatta kuitenkaan sen enempää häneen kuin kiekkoonkaan.

Ottelun jälkeen Marchand latasi medialle huvittavat ja tylyt kommentit koskien DeAngelon kanssa käytyä kamppailua.

– Kysyin häneltä kuinka hänen äitienpäivänsä meni. Pelihän alkoi tänään vasta puoli yhdeltä, joten kysyin toiko hän äidilleen aamiaisen sänkyyn sen jälkeen, kun minä olin käynyt hoitamassa häntä ennen aamuharjoituksiamme. En tiedä miksi hän siitä niin suuttui, Marchand väritti.

Brad Marchand paukuttaa päätään Tony DeAngelolle ensimmäisen erän päätteeksi:

DeAngelo heittää mailansa Marchandia kohti, kun hän on tekemässä tyhjää maalia:

Katso myös: Kings-vahti Jonathan Quick joutui kiperään paikkaan – teki mielettömän tuplatorjunnan ilman räpylää


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,